De adviseurs van Solar Experience Center bespreken graag al onze mogelijkheden met u. In ons informatiecentrum, die tegelijk ook onze showroom is, heten we u van harte welkom. Zo ervaart u het complete plaatje en weet u zeker dat u een goede keuze maakt.

Gratis advies
Solar experience center -

Onze werkwijze

  • Stap 1: Advies en schouwen
  • Stap 2: Offerte
  • Stap 3: Voorbereidingen
  • Stap 4: Installatie
Solar Experience - Stap 1: Advies en schouwen

Stap 1: Advies en schouwen

Maar hoe gaan wij dan te werk om u het beste advies te geven?

Aan de hand van een modelwoning kunnen wij u alles vertellen over de kosten, opbrengsten en voordelen van het verduurzamen van uw woning. Ook kunt u al onze producten bekijken in de showroom. Verder doen we de nodige berekeningen voor u, om zo tot een goed advies te komen. Dit advies is persoonlijk, op maat en is daarnaast geheel vrijblijvend.

Op deze manier heeft u een goed beeld van de werkzaamheden, eventuele subsidiemogelijkheden, kosten en opbrengsten. Wel zo fijn, dan weet u ook waar u uw keuze op baseert.

Solar Experience - Stap 2: Offerte

Stap 2: Offerte

Nadat wij de berekeningen hebben gedaan en u het best mogelijke advies hebben gegeven stellen we een offerte voor u op. Daarbij hoort ook een legplan. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wanneer we alle mogelijkheden met u hebben besproken en een offerte hebben opgesteld heeft u de keuze of wij dit project voor u mogen uitvoeren.

Solar Experience - Stap 3: Voorbereidingen

Stap 3: Voorbereidingen

Wanneer dit het geval is beginnen we met de voorbereidingen. We bestellen het benodigde materiaal en melden u zelfs aan bij het netwerkbeheer. We zorgen voor een elektricien, uiteraard gecertificeerd, die het systeem komt aansluiten bij u. Ook vragen we voor u een Btw-teruggave aan.

Solar Experience - Stap 4: Installatie

Stap 4: Installatie

Uiteindelijk installeren we de zonnepanelen, zonneboiler of infrarood verwarming ter plaatse. Of dit nu in de omgeving van Tiel, Nieuwegein, Houten of Culemborg is wij komen het ter plaatse installeren. Zonnepanelen kunnen in bijna alle gevallen in een dag worden gelegd, we kunnen zo’n 20 panelen per dag installeren. Mochten dit er meer zijn dan plannen we uiteraard meer tijd in. Voor het gehele proces van oriëntatie tot de uitvoering kunt u dus terecht bij Solar Experience Center.Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center -

Onze voordelen

Solar Experience Center is een lokaal bedrijf, direct op locatie kijken is hierdoor mogelijk. Dit is fijn omdat u dan meteen geholpen kunt worden en wij u het best mogelijke advies kunnen geven omdat het persoonlijk op u is afgestemd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is de offerte de factuur. Wij brengen geen extra kosten in rekening die we niet van tevoren met u hebben afgestemd.

De zonnepanelen, zonneboiler of infrarood verwarming die wij voor u installeren blijven in ons eigen beheer. Hierdoor bent u er van verzekerd dat eventuele problemen die zich voordoen zo snel mogelijk vakkundig worden verholpen. Middels onze goede en erkende certificering krijgt u altijd specialistische adviezen van vakkundig personeel.

De terugverdientijd voor het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand is gemiddeld 6 jaar. Wij leggen u graag uit in een persoonlijk gesprek waarop we dit baseren en hoe dit voor u uitvalt.

Met Solar Experience Center kiest u voor meer dan alleen installatie. Wij garanderen u een goede nazorg. Zo helpen wij u met het installeren van een app, waarmee u live per dag de opgewekte zonnestroom kunt bekijken. Transparant en verhelderend. Niet duidelijk? Wij geven u graag uitleg of kijken met u mee.

Kortom: naast advies en uitvoering bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de beste nazorg. Hierdoor garanderen wij u écht de gehele werkwijze en dit maakt ons een betrouwbare partner.

Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg

Solar Experiance Center Midden Nederland is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een breed scala aan duurzame energiesystemen. Niet alleen zonnepanelen, maar ook zonneboilers en infrarood verwarming.
Alles voor energiezuinige en aardgasvrije woningen en bedrijfspanden.


Wilt u weten wat u met uw huishouden of bedrijf kunt bereiken met duurzame energie? Kom dan naar ons Solar Experience Center in Culemborg. Onze adviseurs geven u persoonlijk en eerlijk advies. We denken met u mee en laten u de diverse mogelijkheden zelf ervaren in onze inpandige modelwoning.

Nieuwsgierig? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact op voor een adviesgesprek
Solar experience center - Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg