Zonnepanelen culemborg

Stap voor stap verduurzamen

Van advies tot financiering die eerlijk en goed geregeld is

*Binnen 1 werkdag reactie

Al 2100+ geplaatste installaties

Gecertificeerd InstallQ-installateur

98% Beveelt ons aan via

Google logo

Showroom met modelwoning

Wie zijn wij?

Solar Experience Center Midden-Nederland is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een breed scala aan duurzame energiesystemen. Niet alleen zonnepanelen, maar ook zonneboilers, infraroodverwarming, hybride warmtepompen, laadpalen en thuisbatterijen. We lopen voorop en kiezen voor de beste leveranciers uit de markt.

U vindt alles voor verduurzaming van uw woning of bedrijfspand onder één modern showroom-dak. Eén kennispartner en één team van advies tot installatie. Dat werkt betrouwbaar, overzichtelijk en efficiënt!

Plan uw gratis adviesgesprek

Google reviews

4.9/5 op basis van 56 beoordelingen

Maria Den Hartog
Maria Den Hartog
Solar experience center heeft ons enorm geholpen van de week. Al maanden lekkage door verkeerde installatie van zonnepanelen door een ander bedrijf. De lekkages werden erger en kwamen zelfs uit de lamp. Van de week Solar experience gebeld en die zijn met spoed gekomen en hebben ons direct geholpen om alle lekkages te verhelpen! We zijn jullie heel dankbaar!! En we kijken er naar uit om een mooie werkzame installatie te laten maken door jullie.
Peter
Peter
Alles is zeer goed verlopen alsmede ook het het contact en de heren (die alles komen leggen en aansluiten) hebben goed werk afgeleverd. ze denken mee en komen ook met oplossingen of alternatieven
Gert Komduur
Gert Komduur
Solar Experience is een prettig en kundig bedrijf. De communicatie loopt snel en goed. Ze denken mee en staan voor je klaar als je naderhand nog vragen hebt. Topbedrijf!
Bert Brugman
Bert Brugman
We zijn erg tevreden over het hele traject. De uitleg en informatie tijdens de verkoop van de panelen. Het nakomen van de (snelle) levering en de bekwame monteurs die voor de installatie hebben gezorgd.
Jordy Jansen
Jordy Jansen
Solar Experience Center Culemborg heeft bij ons de groepenkast vervangen, zonnepanelen geplaatst en de laadpaal aangelegd. Wegens drukte even moet wachten, maar het is het waard! Vanaf het eerste contactmoment duidelijke afspraken gemaakt, zodat we precies wisten wat ons te wachten stond. Van Jordy en zijn team een duidelijk overzicht van de kosten ontvangen waarna het eigen installatie team alles binnen 1 dag keurig heeft afgerond. Echt een aanrader!
Frank Vd sluis
Frank Vd sluis
Zeer prettig en kundig bedrijf, snel en goed opgeleverd, zou het zo weer door hun laten doen.
Arie van Cuijlenborg
Arie van Cuijlenborg
Nette mannen die onze panelen kwamen installeren, netjes op tijd en keurig werk afgeleverd. De meterkast moest aangepast worden want deze was nog uit de tijd van de dino's. Duidelijke uitleg gehad over het systeem en de vervolg handelingen door ons te doen. Wat ons betreft een 10!
Chiel Van Dorp
Chiel Van Dorp
Afgelopen week zijn er bij ons in Beusichem 18 zonnepanelen op het platte dak geïnstalleerd in combinatie met micro omvormers van Enphase. Vanaf de eerste ontmoeting in de showroom voelde het goed bij Solar Experience Center. Alles werd mij netjes en rustig uitgelegd en er is veel kennis beschikbaar voor technische vragen. Vervolgens werd een schouwafspraak ingepland waar de adviseur keurig op tijd aankwam, er werd gekeken naar mijn specifieke wensen en rekening houdend hiermee werd een definitief plan gemaakt. De jongens die het kwamen monteren gingen veilig te werk en hebben alles netjes aangesloten en schoon achter gelaten. Bij ons heeft Solar Experience Center ook de groepen kast vervangen en voorbereid op de toekomst.

Onze werkwijze

Van advies tot installatie

1

Intake

Tijdens de intake nemen wij u mee door de mogelijkheden van een zonnestroomsysteem. Wij laten u zo uitgebreid mogelijk zien welke keuzes van invloed zijn op het systeem. Vervolgens spreken wij samen uw wensen door en maken wij een eerste legplan om de mogelijkheden van uw dak in kaart te brengen.

2

Schouwafspraak

Geïnteresseerd? Dan gaan wij een schouwafspraak bij u thuis inplannen. Bij deze afspraak bekijken wij of het getekende legplan goed uit te voeren is of dat er wellicht nog onvoorziene verhinderingen zijn. We controleren de staat van het dak, we bespreken de plaatsing van de omvormer en het kabeltraject richting de meterkast.

3

Offerte op maat

Nadat wij bij u langs zijn geweest voor een schouwafspraak, maken wij een offerte op maat. In deze offerte vindt u terug welke onderdelen zijn aangeboden, wat de terugverdientijd is en welke investering nodig is voor het geboden systeem. Op deze manier heeft u een goed beeld van de werkzaamheden, eventuele subsidiemogelijkheden, kosten en opbrengsten.

4

Installatie

Uiteindelijk installeren we het systeem op de afgesproken dag. Wij komen dan met het benodigde materiaal op locatie en voeren de plaatsing uit. Door een goede voorbereiding kunnen we de installatie in één dag afronden. Wanneer het afgerond is, nemen wij het verpakkingsmateriaal netjes mee terug, zo zit u nooit met afval.

5

Oplevering en facturatie

Alleen wanneer alles helemaal geïnstalleerd is en wij er zeker van zijn dat alles in orde is, sturen wij u de factuur op. Wij zorgen er voor dat de installatie verwerkt is in het monitoringssysteem en u ontvangt de inlog hiervan. Als laatste krijgt u van ons ook de juiste gegevens voor het aanmelden van de installatie bij de netbeheerder.

Maak kennis met Solar Experience Center in de showroom

Heeft het betrekking op de transformatie naar meer energiezuinige en aardgasvrije woningen en bedrijfspanden? Dan is Solar Experience Center (SER), dé bewezen, ervaren specialist van Midden-Nederland.

Wilt u weten wat u met uw huishouden of bedrijf kunt bereiken met duurzame energie? Kom dan op afspraak naar ons Solar Experience Center in Culemborg. Onze adviseurs nemen de tijd om u persoonlijk, eerlijk en vrijblijvend te adviseren. Kom de diverse mogelijkheden zelf ervaren in onze showroom met inpandige modelwoning.

InstallQ gecertificeerd

InstallQ is een stichting die onder het motto ‘aantoonbaar beter’, met strikte kwaliteitsregelingen, waakt over de kwaliteit van de installatiesector. Een goede zaak waar ook wij ons voor inzetten. Inmiddels wordt de branche overspoeld met ‘specialisten’, wat kiezen voor de juiste partij voor consumenten niet eenvoudiger maakt. Op dagelijkse basis werken we verder aan het behouden van onze goede naam als gecertificeerd InstallQ-installateur. En niet alleen als installateur, maar ook als kennispartner en leverancier op het gebied van duurzaamheidsoplossingen en installaties. Alles uit één hand, voor heel Midden-Nederland.


Eigen zonnestroom- en verduurzamingsadviseurs

Denkt u net als heel veel andere particulieren en ondernemers ook al een tijdje na over het verduurzamen van uw woning of zakelijk object? Onze eigen Solar Experience Center zonnestroom- en verduurzamingsadviseurs helpen u stapsgewijs me energie besparen. Tijdens een bezoek aan onze showroom of op uw zakelijke locatie, geven we helder antwoord op al uw vragen. Maar we denken ook proactief met u mee. Niet alleen de toepassingsmogelijkheden op gebied van verduurzaming veranderen tenslotte continu, maar onder invloed van energieprijzen ook uw te behalen rendement. Wat ook geldt voor subsidieregelingen. Op al deze vragen, en meer, hebben we een kloppend antwoord.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een zonnestroomsysteem bij u thuis of voor uw bedrijf? Of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Hoeveel verduurzamen u oplevert en wat de terugverdientijd is? Hoe het zit met thuisaccu’s en zonnepanelen in combinatie met een laadpaal of wallbox?

Wij geven u helder antwoord op al uw vragen. Uiteraard rekenen we graag, geheel vrijblijvend, uw investering uit en wat verduurzamen u oplevert.

Interessant? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom.

Plan een afspraak in de showroom
Over-ons-SEC-3

Wat wij voor particulieren en bedrijven kunnen betekenen

Solar Experience Center is uw  ‘one-stop-shop-duurzaamheidspartner’. Alles wat u nodig heeft om uw woning of zakelijk pand te verduurzamen met behulp van (zonne)installaties, vindt u bij ons onder één dak. We zijn erkend leverancier en installateur van innovatieve en erkende aanbieders van zonnepanelen, infraroodverwarming, hybridewarmtepompen, thuisaccu’s, laadpalen en wallboxen. Verduurzaam uw pand samen met Solar Experience Center. Daarmee krijgt u waar krijgt voor uw geld. Nu en in de toekomst!

Naast een eigen team adviseurs, werken we ook met een eigen team installateurs. Van advies tot inkoop en van voorbereiding in de meterkast en een vlotte, nette oplevering, wordt alles volgens afspraak door onze eigen mensen uitgevoerd. Hier kiezen we heel bewust voor, omdat we geloven dat dit verantwoordelijkheidsgevoel, teamwerk en werken met korte lijnen ten goede komt. En dat is weer van groot voordeel voor u!

Met Solar Experience Center weet u dat van A tot Z alles netjes, betrouwbaar en conform alle geldende regels, goed geregeld is. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en ontdek het voordeel.

De missie van Solar Experience Center

Bij Solar Experience Center hebben we een duidelijke missie waar het gaat om het streven naar een duurzamere toekomst. We geloven dat de overgang naar groene energie essentieel is om de negatieve gevolgen van klimaatverandering te beperken. Daarom streven we ernaar om hoogwaardige, efficiënte zonnetechnologie beschikbaar te maken voor iedereen. Zodat zoveel mogelijk mensen en bedrijven kunnen bijdragen aan een verminderde ecologische voetafdruk en een schonere planeet.

Naast onze expertise in zonne-energie-installaties bieden we ook duurzaamheidsoplossingen zoals waterpompen, thuisaccu’s en infraroodpanelen. Duurzaamheidsoplossingen die toekomst gericht bijdragen aan minder energieverbruik en een groenere planeet voor de volgende generatie. Maar natuurlijk kijken we ook naar ‘nu’. Naar wat we nu voor onze klanten en opdrachtgevers kunnen betekenen. Zowel op het gebied van comfortabeler wonen en kostenbesparing op de energienota als verhoging van het duurzaamheidimago van ondernemingen.

Plan een gratis adviesgesprek in