5
Sander Wilschut

Echt een heel fijn bedrijf waar de ondernemers (Eddy en Jordy) met de klant meedenken. Bij dit bedrijf kan je zelf bepalen welke zonnepanelen je wilt plaatsen en dat kan niet overal. Alles was binnen een maand geregeld. Van 1e contact tot het plaatsen van de zonnepanelen. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden. Zeer tevreden!

lees meer
5
G. Baars

Goede en duidelijke afspraken. Snelle levering en goede afwerking.

lees meer
5
Ingrid Vos

Professioneel, vlot en goed geïnstalleerd! Vriendelijke, betrouwbare mensen!
Nooit meer bijbetalen aan het eind van het jaar!

lees meer
5
Gerard Fianen

Prima ervaring. Denken mee, luisteren naar je wensen en passen offerte daarop aan. Soepele installatie (45 panelen solar systeem in een dag, was om 17.30 operationeel) en ik kan na 6 maanden bevestigen dat de specificaties waargemaakt zijn. Voor mij was het belangrijk dat ze zelf de installateurs hebben in plaats van uitbesteden. Contact met Eddy en Jordy verliep prettig.

lees meer
5
Peter van Honk

Snelle, duidelijke, goede prijs. Zeer nette montage!

lees meer
3
De Zorgpraktijk

Na het plaatsen van onderstaande review, reageerde Jordy direct met excuses en wist in één dag een duidelijke offerte uit te brengen. Bij ieder bedrijf worden er fouten gemaakt, maar het gaat er altijd om hoe je het oplost en dat heeft Jordy zeker gedaan.

_________

Na een prettig gesprek, met Eddy, in de showroom op 30 maart, de afspraak gemaakt dat Eddy een begroting zou maken voor infrarood panelen, pv panelen en een warmtepompboiler. Na telefonische toezegging dat die er na 2 weken zou zijn, helaas niets ontvangen. Ook na sms en app berichten geen reactie meer. Erg jammer, leek me een bedrijf waar afspraken mee te maken zijn, toch niet.

Groet, Gertjo Peek

lees meer
5
Sabine Bos

Van begin tot eind een top service mogen ontvangen. In onze zoektocht naar zonnepanelen zagen we door de bomen het bos niet meer. Zoveel bedrijven die allemaal weer andere dingen belangrijk vinden of uitleggen.

Uiteindelijk naar de showroom van Solar Experience Center in Culemborg geweest na een eerste prettige kennismaking. Daar zijn in alle rust al onze vragen beantwoord en samen zijn we tot een keuze van panelen gekomen. Installatie was snel en bekwaam. Hebben nu drie maanden de panelen op onze carport en werken perfect.

Bij twijfel tussen twee of meerdere bedrijven: ga voor Solar experience!!! Persoonlijke en bekwame begeleiding met een goed eind product.

lees meer
5
Paul Baars

Het contact met Solar Experience Center voelde vanaf het begin goed en vertrouwd aan. Daar hebben ze ons in het vervolgtraject niet in teleurgesteld. Er werd gedurende het introductiegesprek (op afspraak) in de toonzaal, ruim de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden en een goede uitleg te geven over de bevestiging en werking van zonnepanelen, omvormers, etc.

Daarna is er bij ons thuis een vrijblijvend schouwbezoek geweest, met een goed advies over het soort panelen, het aantal panelen en het legplan. De uitkomst van het schouwbezoek leidde tot een aantrekkelijke offerte. Binnen drie weken zijn de zonnepanelen geplaatst door een deskundig, enthousiast en zeer benaderbaar Solar Experience Center team. Een groot compliment voor het hele traject van informatie, advies, verkoop en plaatsing is dan ook op z’n plaats.

Jeanet en Paul

lees meer
5
Gerald Dirksen

Wij zijn echt tevreden. We hebben gezamenlijk met 3 woningen een systeem laten plaatsen door Solar Experience Center. In het voortraject op de zaak en bij ons thuis op locatie een helder, duidelijk en compleet advies gekregen.

Keurig volgens afspraak zijn de systemen gelegd en aangesloten. Dit is netjes en kundig gedaan door het team. Het systeem werkt naar behoren en we zijn er echt blij mee.
Wij raden Solar experience center bij u aan.

lees meer
5
Patrick Boogaard
lees meer
5
Adrie Westerveld

Voor 4 weken geleden hebben wij diverse installateurs van zonnepanelen om een offerte gevraagd. Solar Experience Center was zo netjes om als enige in de avond even bij ons langs te komen om door te spreken wat onze wensen waren. Na ons gesprek heeft Jordy een nette offerte gemaakt.

Afgelopen donderdag waren ze begonnen om de hele installatie op het dak te monteren. Eerst moest de oude installatie gedemonteerd worden, wat ze zeer netjes hebben gedaan. Ze hebben alles netjes bewaard zoals gevraagd en ook alles netjes in de schuur gezet, gewoon top. Zaterdag zijn ze terug geweest om de rest van de installatie af te maken. Aan het einde van de middag was alles zeer netjes opgeleverd.

Ondanks privé omstandigheden in de familie van de eigenaren van Solar Experience Center, waren deze steeds erg attent en uiterst behulpzaam. De zonnepanelen zijn top gemonteerd en alles is netjes achter gelaten. Echt een aanrader voor iedereen die een echt betrouwbaar bedrijf zoekt. Wij wonen in Beusichem en zullen iedereen dit bedrijf aanraden.

Hier krijg je een nette service en behandeling!

lees meer
5
Marijke van de Griend

Wij zijn hier heel prettig en vakkundig geholpen.

lees meer
5
Mayckel Gouma

Nemen de tijd om je alles goed uit te leggen!

lees meer
5
Ivo van Leeuwen

Wat een prettig bedrijf! Eind vorig jaar een afspraak gemaakt met Jordy in de mooie showroom van Solar Experience Center (SEC). Heel prettig om alle innovaties op het gebied van duurzame energie te kunnen bekijken, deskundig toegelicht door Jordy.

Het voelde gelijk goed en zeker toen ik in de bespreekkamer op een groot scherm de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen op ons dak in beeld kreeg. Vervolgens is Jordy zelfs twee keer alles komen meten (tussentijds had ik voor een iets ander formaat panelen gekozen) en is de plaatsing van de omvormer, bekabeling, check meterkast doorgesproken.

Een keurige, overzichtelijke offerte volgde en de keuze was snel gemaakt. Vooral ook omdat SEC met veel betere oplossingen kwam, dan een ander bedrijf dat ook bij ons thuis de mogelijkheden heeft bekeken.

Vervolgens kwam het vaste team gecertificeerde installateurs van SEC binnen 3 weken de panelen plaatsen en alles aansluiten. Vriendelijke en doortastende vakmensen. Wat een klus om de 19 panelen en al het overige materiaal naar boven te krijgen, maar dat verliep zeer voorspoedig! Het ligt er allemaal perfect bij.

Alleen bleek er in het verleden een fout in de meterkast te zijn gemaakt. Maar in plaats van mij met dit probleem op te zadelen (en op zoek te moeten naar een elektricien) is dit tegen een kleine meerprijs door SEC opgelost. Prima service!

Inmiddels doen de panelen hun werk en hebben ze ook storm Corry getrotseerd. Jordy bedankt voor de goede zorgen en ik wens jou en je vader een zonnige toekomst en goede zaken.

lees meer
5
Cora van Doesburg
Wat een fijn bedrijf! Jordy kwam bij ons thuis. Gaf uitstekende uitleg over de zonnepanelen. Op hele ingewikkelde vragen had hij het antwoord. Leuke jongens die kwamen monteren. Bleven vriendelijk ondanks het erbarmelijk slechte weer. Nu werkt alles als een zonnetje. Top!
lees meer
5
Edwin van Wijngaarden

Vandaag zijn onze panelen gemonteerd. Heel blij mee, echte vakmensen die zeer netjes te werk gaan! 👍

lees meer
Bekijk alle reviews

Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg

Solar Experiance Center Midden Nederland is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een breed scala aan duurzame energiesystemen. Niet alleen zonnepanelen, maar ook zonneboilers en infrarood verwarming.
Alles voor energiezuinige en aardgasvrije woningen en bedrijfspanden.

Wilt u weten wat u met uw huishouden of bedrijf kunt bereiken met duurzame energie? Kom dan op afspraak naar ons Solar Experience Center in Culemborg. Onze adviseurs geven u persoonlijk en eerlijk advies. We denken met u mee en laten u de diverse mogelijkheden zelf ervaren in onze inpandige modelwoning.

Nieuwsgierig? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact op voor een adviesgesprek
Solar experience center - Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg