Zonnepanelen showroom - header-2

Goed geïnformeerd over duurzamer wonen?

Kom energiebesparende installatietoepassingen ervaren in onze showroom!

Uw woning verduurzamen levert u een flinke financiële besparing op en is een bijdrage aan een schoner milieu. Een goede zaak, maar wel een waar veel mensen vragen over hebben. Wilt u binnenkort uw huis of zakelijk pand gaan verduurzamen met zonnepanelen, infraroodpanelen, een warmtepomp of wilt u één of meerdere laadpalen of wallboxen laten plaatsen? Heeft u vragen over zelfopgewekte stroom opslaan in een thuisbatterij? 

Dan heeft u behoefte aan een goede specialist en kennispartner. Dit is precies waar we bij Solar Experience Center voor staan. We zijn een one-stop-shop op gebied van het verduurzamen van panden, van informatie tot installatie. Kom alle mogelijkheden ervaren in onze showroom met modelwoning!

Bezoek de showroom voor advies

Al 2100+ geplaatste installaties

Gecertificeerd InstallQ-installateur

98% Beveelt ons aan via

Google logo

Showroom met modelwoning

Onze showroom, alles van stap tot stap zichtbaar

Onze specialisten staan voor u klaar om u goed te informeren over alle huidige, toekomstgerichte mogelijkheden op het gebied van het verduurzamen van woningen. Het middelpunt van onze ruim opgezette showroom is onze modelwoning. Deze geeft u de mogelijkheid om op realistische wijze kennis te maken met het uiterlijk en de werking van verschillende type zonnepanelen en omvormers. Maar ook met infraroodpanelen, hybride warmtepompen, warmtepompboilers, laadpalen en wallboxen. De werking en de mogelijkheden die er zijn om uw pand te verduurzamen worden zo stap voor stap zichtbaar en duidelijk.

Onze werkwijze

Van advies tot installatie

1

Intake

Tijdens de intake nemen wij u mee door de mogelijkheden van een zonnestroomsysteem. Wij laten u zo uitgebreid mogelijk zien welke keuzes van invloed zijn op het systeem. Vervolgens spreken wij samen uw wensen door en maken wij een eerste legplan om de mogelijkheden van uw dak in kaart te brengen.

2

Schouwafspraak

Geïnteresseerd? Dan gaan wij een schouwafspraak bij u thuis inplannen. Bij deze afspraak bekijken wij of het getekende legplan goed uit te voeren is of dat er wellicht nog onvoorziene verhinderingen zijn. We controleren de staat van het dak, we bespreken de plaatsing van de omvormer en het kabeltraject richting de meterkast.

3

Offerte op maat

Nadat wij bij u langs zijn geweest voor een schouwafspraak, maken wij een offerte op maat. In deze offerte vindt u terug welke onderdelen zijn aangeboden, wat de terugverdientijd is en welke investering nodig is voor het geboden systeem. Op deze manier heeft u een goed beeld van de werkzaamheden, eventuele subsidiemogelijkheden, kosten en opbrengsten.

4

Installatie

Uiteindelijk installeren we het systeem op de afgesproken dag. Wij komen dan met het benodigde materiaal op locatie en voeren de plaatsing uit. Door een goede voorbereiding kunnen we de installatie in één dag afronden. Wanneer het afgerond is, nemen wij het verpakkingsmateriaal netjes mee terug, zo zit u nooit met afval.

5

Oplevering en facturatie

Alleen wanneer alles helemaal geïnstalleerd is en wij er zeker van zijn dat alles in orde is, sturen wij u de factuur op. Wij zorgen er voor dat de installatie verwerkt is in het monitoringssysteem en u ontvangt de inlog hiervan.

Zonnepanelen showroom - advies

Snel wijzer over verduurzaming met een vrijblijvend adviesgesprek

Goed geïnformeerd starten met verduurzamen van uw woning is de eerste stap naar energiebesparing en besparen op de energierekening. Milieubewustzijn en economische voordelen zijn voor veel mensen redenen om een pand te verduurzamen. Maar waar start je? Wat is er mogelijk en wat schiet ik er financieel mee op? Wat zijn de voordelen voor mijn wooncomfort en hoe zit het eigenlijk met subsidiemogelijkheden? Op al deze vragen en meer krijgt u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met de experts van Solar Experience Center een antwoord. Reserveer uw afspraak nu. 

Plan uw gratis adviesgesprek
Zonnepanelen-showroom-voordelen-2

De voordelen van Solar Experience Center

Alles onder één dak

Solar Experience Center is dé regionale kennispartner, leverancier en installateur met een uitgebreid aanbod aan duurzaamheidsoplossingen. Alles wat u nodig heeft om uw pand te verduurzamen met zonnepanelen, infraroodverwarming, een warmtepomp of warmtepompboiler vindt u onder één dak. Daarnaast zijn we leverancier en installateur van laadpalen en wallboxen. 

Hoogstaande kwaliteit

Of het nu gaat om het leveren van informatie en uitsluitend A-merken installaties of om veilig werken op het dak bij de installatie van zonnepanelen: we bewaken op elk gebied onze hoogstaande kwaliteit. Dit is een van onze garanties. 

Vakkundig en gecertificeerd

De zonnepanelen, zonneboiler of infraroodverwarming die wij voor u installeren blijven in ons eigen beheer. Hierdoor bent u er van verzekerd dat eventuele problemen die zich voordoen zo snel mogelijk vakkundig worden verholpen. Middels onze goede en erkende certificering krijgt u altijd specialistische adviezen van vakkundig personeel.

Ook na installatie verhelpen we uw problemen

Met Solar Experience Center kiest u voor meer dan alleen installatie. Wij garanderen u een goede nazorg. Kiest u voor zonnepanelen? Wij helpen u bij het installeren van een app, waarmee u live per dag de opgewekte zonnestroom kunt bekijken. Transparant en verhelderend. Niet duidelijk? Wij geven u graag uitleg of kijken met u mee.

Breed assortiment

Solar Experience Center Midden-Nederland is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een breed scala aan duurzame energiesystemen. Niet alleen zonnepanelen, maar ook zonneboilers, infraroodverwarming en laadoplossingen voor elektrische en hybride voertuigen. 

Eerlijk en transparant advies

Wilt u weten wat u met uw huishouden of bedrijf kunt bereiken met duurzame energie? Kom dan op afspraak naar ons Solar Experience Center in Culemborg. Onze adviseurs geven u persoonlijk en eerlijk advies. We denken met u mee en laten u de diverse mogelijkheden zelf ervaren in onze inpandige modelwoning.

Het beste op gebied van duurzaamheid voor uw pand, het milieu en uw portemonnee? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.