De adviseurs van Solar Experience Center bespreken graag al onze mogelijkheden met u. In ons informatiecentrum, die tegelijk ook onze showroom is, heten we u van harte welkom op afspraak. Zo ervaart u het complete plaatje en weet u zeker dat u een goede keuze maakt.

Gratis advies
Solar experience center -

Onze werkwijze

  • Stap 1: Intake
  • Stap 2: Offerte
  • Stap 3: Schouwafspraak en voorbereiding
  • Stap 4: Installatie
  • Stap 5: Oplevering en facturatie
Solar Experience - Stap 1: Intake

Stap 1: Intake

Maar hoe gaan wij dan te werk om u het beste advies te geven?

Tijdens de intake nemen wij u mee door de mogelijkheden van een zonnestroomsysteem. Wij laten u zo uitgebreid mogelijk zien welke keuzes van invloed zijn op het systeem. Vervolgens spreken wij samen uw wensen door en maken wij een eerste legplan om de mogelijkheden van uw dak in kaart te brengen.

Dit advies is persoonlijk, op maat en is daarnaast geheel vrijblijvend.

Solar Experience - Stap 2: Offerte

Stap 2: Offerte

Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht en de mogelijkheden van het dak hebben bekijken maken een offerte op maat.

In deze offerte vindt u terug welke onderdelen zijn aangeboden, wat de terugverdientijd is en welke investering nodig is voor het geboden systeem.

Op deze manier heeft u een goed beeld van de werkzaamheden, eventuele subsidiemogelijkheden, kosten en opbrengsten. Wel zo fijn, dan weet u ook waar u uw keuze op baseert.

Solar Experience - Stap 3: Schouwafspraak en voorbereiding

Stap 3: Schouwafspraak en voorbereiding

Wanneer de offerte naar wens is maken we een schouwafspraak. Bij deze afspraak bekijken wij of het getekende legplan goed uit te voeren is of dat er wellicht nog onvoorziene verhinderingen zijn. We controleren de staat van het dak, we bespreken de plaatsing van de omvormer en het kabeltraject richting de meterkast.

Goed om te weten:
Wij zijn verplicht de groepenkast te beoordelen of deze voldoet aan de meest actuele NEN1010 normering.

Indien de groepenkast niet voldoet brengen wij een advies uit om de groepenkast aan te passen of te vervangen. Fijn voor u, zo hoeft u geen aparte monteur hiervoor te laten komen.

Solar Experience -

Het is ook een mogelijkheid om deze noodzakelijke aanpassing aan de groepenkast tijdens de installatie van het zonnestroomsysteem te laten uitvoeren. Onze gecertificeerde monteurs nemen dit graag voor u uit handen.

Veel klanten kiezen voor deze oplossing, het scheelt u ten slotte tijd.

Op basis van deze schouwafspraak zijn wij volledig op de hoogte van de huidige situatie om de nodige voorbereidingen te treffen om de installatie op locatie zo snel mogelijk uit te kunnen voeren.

Solar Experience - Stap 4: Installatie

Stap 4: Installatie

Uiteindelijk installeren we de zonnepanelen, zonneboiler of infrarood verwarming ter plaatse. Of dit nu in de omgeving van Breukelen, Doorn, Tiel, Nieuwegein, Houten, Buren, Leerdam, Geldermalsen, Gorinchem, Culemborg, Wijk bij Duurstede, Zaltbommel of Zeist is, wij komen het ter plaatse installeren.

Op de afgesproken dag komen wij met het benodigde materiaal op locatie en verzorgen de plaatsing, de dakdoorvoer, het plaatsen en installeren van de omvormer op de meterkast. Door deze goede voorbereiding kunnen wij de plaatsing in één dag afronden!

Al het overige verpakkingsmateriaal nemen wij uiteindelijk weer mee terug, zo zit u niet met het afval en laten wij alles weer netjes achter.

Solar Experience - Stap 5: Oplevering en facturatie

Stap 5: Oplevering en facturatie

Pas wanneer alles volledig geïnstalleerd is en wij er zeker van zijn dat het op orde is sturen wij u de factuur toe. Wij zorgen ervoor dat de installatie in het monitoringssyteem is verwerkt, hiervoor ontvangt u dan ook de inlog.

Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben dan kunt u altijd bij ons terecht. Neem direct contact op door ons te bellen op 0345 22 85 69.Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center -

Onze voordelen

Solar Experience Center is een lokaal bedrijf, direct op locatie kijken is hierdoor mogelijk. Dit is fijn omdat u dan meteen geholpen kunt worden en wij u het best mogelijke advies kunnen geven omdat het persoonlijk op u is afgestemd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is de offerte de factuur. Wij brengen geen extra kosten in rekening die we niet van tevoren met u hebben afgestemd.

De zonnepanelen, zonneboiler of infrarood verwarming die wij voor u installeren blijven in ons eigen beheer. Hierdoor bent u er van verzekerd dat eventuele problemen die zich voordoen zo snel mogelijk vakkundig worden verholpen. Middels onze goede en erkende certificering krijgt u altijd specialistische adviezen van vakkundig personeel.

De terugverdientijd voor het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand is gemiddeld 6 jaar. Wij leggen u graag uit in een persoonlijk gesprek waarop we dit baseren en hoe dit voor u uitvalt.

Met Solar Experience Center kiest u voor meer dan alleen installatie. Wij garanderen u een goede nazorg. Zo helpen wij u met het installeren van een app, waarmee u live per dag de opgewekte zonnestroom kunt bekijken. Transparant en verhelderend. Niet duidelijk? Wij geven u graag uitleg of kijken met u mee.

Kortom: naast advies en uitvoering bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de beste nazorg. Hierdoor garanderen wij u écht de gehele werkwijze en dit maakt ons een betrouwbare partner.

Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg

Solar Experiance Center Midden Nederland is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een breed scala aan duurzame energiesystemen. Niet alleen zonnepanelen, maar ook zonneboilers en infrarood verwarming.
Alles voor energiezuinige en aardgasvrije woningen en bedrijfspanden.

Wilt u weten wat u met uw huishouden of bedrijf kunt bereiken met duurzame energie? Kom dan op afspraak naar ons Solar Experience Center in Culemborg. Onze adviseurs geven u persoonlijk en eerlijk advies. We denken met u mee en laten u de diverse mogelijkheden zelf ervaren in onze inpandige modelwoning.

Nieuwsgierig? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact op voor een adviesgesprek
Solar experience center - Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg