Natuurlijk wilt u uw woning of bedrijfspand energiezuiniger maken.
Niet alleen vanwege de oplopende energierekening, maar ook voor een groenere toekomst. Zonnepanelen inclusief montage kopen, is vaak de ideale oplossing.

Maar hoe werkt het precies en welke kiest u dan? Daar gaan wij u bij helpen. In het Solar Experience Center in Culemborg geven wij u vakkundig en eerlijk advies in onze zonnepanelen showroom. U kunt diverse type zonnepanelen kopen in verschillende opstellingen bekijken op onze modelwoning.

In onze zonnepanelen showroom bespreken onze specialisten samen met u welke panelen het meest geschikt zijn voor uw huis of gebouw. Dat niet alleen, we helpen u ook bij de subsidieregelingen en financiering.

Zelf ervaren wat zonnepanelen kopen voor u kan betekenen?

Gratis advies
Solar experience center -

Eerlijk advies in onze zonnepanelen showroom

Wij geloven in duurzame, groene energie. Daarom werken we hard aan een fossielvrije toekomst. Dit doen we door u te helpen om uw woning of bedrijfspand aardgasvrij en/of energiezuiniger te maken. Bijvoorbeeld door middel van zonnepanelen inclusief montage.

Van ons hoeft u geen standaard leveranciersverhaal te verwachten. Wij willen met u in gesprek over uw doelen, uw wensen en financiële mogelijkheden. Samen zoeken we naar de gunstigste opstelling, het beste type zonnepaneel en het juiste aantal.

Het gaat ons om kwaliteit en het hoogte rendement. Voor u, uw portemonnee en voor het milieu.

Solar experience center -

Welke soorten zonnepanelen zijn er?

Waarschijnlijk heeft u al diverse zonnepanelen zien liggen op daken.
Sommigen zijn zwart, anderen zijn blauw. De een is heel plat en de ander klein. Er zijn inderdaad nogal wat verschillende typen zonnepanelen op de markt.

Ze zijn over het algemeen in te delen in 3 categorieën:

  • mono zonnepanelen
  • poly zonnepanelen
  • dunne film zonnepanelen
Solar Experience - Wat zijn mono zonnepanelen?

Wat zijn mono zonnepanelen?

Dit zijn vaak de donkere, zwarte zonnepanelen die u op daken ziet liggen. Herkenbaar aan het ruitpatroon van de zonnecellen. Ze worden ook wel mono kristallijne zonnepanelen genoemd en zijn gemaakt van silicium.

Ze worden onder meer ingezet op kleine daken, vanwege hun hoge en stabiele opbrengst. Daarnaast kiezen mensen ze graag, omdat ze de kleur mooi vinden

Solar Experience - Wat zijn poly zonnepanelen?

Wat zijn poly zonnepanelen?

Deze panelen zijn blauw van kleur. Ze worden ook wel poly kristallijne zonnepanelen genoemd en zijn gemaakt van silicium. De opbrengst van dit type zonnepaneel is iets lager dan van de mono zonnepaneel. Ze zijn echter wel goedkoper en worden om die reden vaak gelegd op grotere en gunstig gelegen daken.

Solar Experience - Wat zijn dunne film zonnepanelen?

Wat zijn dunne film zonnepanelen?

Dit zijn grote, effen zwarte panelen. Esthetisch erg mooi, maar niet geschikt voor kleine daken. Ze worden ook wel CIS of CIGS-panelen genoemd.
Het productieproces is een stuk milieuvriendelijker dan bij de mono en poly zonnepanelen. Vooral op erg warme en zonnige dagen presteert dit type zonnepaneel beter. Het heeft 30 jaar garantie en heeft een hoge prestatiegarantie.

Verschillen tussen leveranciers

Niet alleen zijn er verschillende soorten zonnepanelen, er zijn ook veel leveranciers. Allemaal met hun eigen kwaliteiten en rendementen.

Wij zijn goed thuis in de zonnepanelenmarkt en kennen de voor- en nadelen van de leveranciers en hun panelen. Tijdens een persoonlijk gesprek in onze zonnepanelen showroom, zullen we u adviseren over zonnepanelen inclusief montage kopen. Wij helpen u met het vinden van de juiste zonnepanelen die het beste passen bij uw woning of bedrijfspand, uw wensen en financiële situatie passen.

Gratis advies


Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center -

Kan ik zonnepanelen kopen voor op mijn dak?

Solar zonnepanelen laten plaatsen kan op vrijwel ieder type dak. Van dakpannen tot riet en van bitumen tot golfplaten. We plaatsen de panelen zowel op schuine als op platte daken. Op platte daken gebruiken we een speciale onderconstructie voorzien van ballast, zodat u ook dan veilig en optimaal profiteert van zonne-energie.

We kijken in onze zonnepanelen showroom samen met u naar de beste manier om de panelen op uw dak aan te brengen. Voor de beste opbrengst en voor het mooiste resultaat. De panelen worden geplaatst door onze eigen vakbekwame monteurs, die QbisNL gecertificeerd zijn.

Wij zijn er voor iedereen in de regio's Breukelen, Buren, Geldermalsen, Doorn, Gorinchem, Houten, Leerdam, Nieuwegein, Tiel, Wijk bij Duurstede, Zaltbommel en Zeist.

Solar experience center -

Informatie over rendement & financiering in onze zonnepanelen showroom

Natuurlijk wilt u weten wat zonnepanelen inclusief montage u kan opleveren. Op het gebied van duurzaamheid en uw energierekening.

Dit is echter afhankelijk van een groot aantal factoren, waaronder de grootte van uw dak, de ligging en het type zonnepanelen dat u kiest. Onze adviseurs kunnen u in een persoonlijk gesprek alles vertellen over het rendement dat u kunt behalen.

Leasen of kopen?

Ook denken we graag mee over het benutten van subsidieregelingen en de financiering van de solar zonnepanelen laten plaatsen. Zo bekijken we of het voor u interessanter is om de zonnepanelen te kopen of te leasen.

Kopen kan natuurlijk met eigen geld, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Denk aan een duurzaamheidslening van de overheid of het nemen van verduurzamingsmaatregelen via uw hypotheek.

Bij leasen huurt u de panelen voor een bepaalde tijd. Aan het einde van de looptijd (bijvoorbeeld 10 jaar) kunt u voor een relatief klein bedrag eigenaar worden van de panelen. Deze optie is wel duurder, dan wanneer u de zonnepanelen koopt, direct zelf.

Zelf ervaren wat solar zonnepanelen kopen voor u kan betekenen?
Solar Experience -
Solar Experience -
Solar Experience -

Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg

Solar Experiance Center Midden Nederland is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een breed scala aan duurzame energiesystemen. Niet alleen zonnepanelen laten plaatsen, maar ook zonneboilers en infrarood verwarming.
Alles voor energiezuinige en aardgasvrije woningen en bedrijfspanden.

Wilt u weten wat u met uw huishouden of bedrijf kunt bereiken met duurzame energie? Kom dan op afspraak naar ons Solar Experience Center in Culemborg. Onze adviseurs geven u persoonlijk en eerlijk advies. We denken met u mee en laten u de diverse mogelijkheden zelf ervaren in onze inpandige modelwoning.

Nieuwsgierig? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact op voor een adviesgesprek
Solar experience center - Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg