Wilt u graag zonnepanelen op uw huis of op het pand van uw bedrijf? Dan bent u bij Solar Experience Center op de goede plek. U kunt bij ons terecht voor al uw panelen in Buren en omgeving.

Met plezier geven wij u advies over zonnepanelen op het dak in Buren.

Maar wat kunnen we voor u doen? Bent u benieuwd welke zonnepanelen het meest passend zijn? Neem dan contact met ons op.

Ook kunt langs komen bij de showroom van Solar Experience Center. Alles wat u wilt weten over zonnepanelen in Buren krijgt u hier te weten. Onze showroom is namelijk ook een centrum voor informatie.

Zonnepanelen Buren:

  • De gemeente Buren heeft een Klimaatvisie opgesteld.
  • Er zijn diverse extra subsidies en ondersteuningen beschikbaar.
Wilt u meer weten over wat zonnepanelen doen voor uw huis of pand van uw bedrijf?

Gratis advies
Solar experience center -

Zonnepanelen Buren, de plussen

Zonne-energie is duurzaam en groen, schone energie. Bij het krijgen van energie door middel van zonnepanelen in Buren komt er geen CO2 vrij. Dit is enorm positief voor het minderen van het broeikaseffect. Panelen zijn ook nog eens recyclebaar. Dit maakt het nóg meer duurzaam.

Natuurlijk is de duurzaamheid van zonnepanelen in Buren belangrijk. Zo bent u bewust bezig met het milieu. Ook de voordelen op financieel vlak zijn van belang in het plaatje. Omdat u uw eigen energie opwekt bent u niet afhankelijk van de prijs van energie. U begint na de installatie direct met het besparen van kosten.

Onze experts op het gebied van panelen voorzien u graag van advies over de beste keuzes betreft zonnepanelen in Buren. Altijd passend bij uw wensen en situatie.

U wilt panelen van erg goede kwaliteit. En daarvoor kunt u bij ons terecht! Voor de beste zonnepanelen in de regio Buren helpen wij u graag verder. Wij doen dit graag samen met u, want op die manier helpen we u zo goed als kan.

Solar experience center -

De diverse zonnepanelen.

Ook in Buren zijn er veel mensen met zonnepanelen. En dat zal alleen maar meer worden. Elke vorm van panelen heeft andere voor- en nadelen.

Over het algemeen zijn er 3 soorten:

  • Mono zonnepanelen
  • Poly zonnepanelen
  • Dunne film zonnepanelen
Solar Experience - Wat zijn mono zonnepanelen?

Wat zijn mono zonnepanelen?

Mono zonnepanelen zijn bijna zwart. Een andere naam is mono kristallijne zonnepanelen. Ze zijn gemaakt van silicium. De mono zonnepanelen hebben een effen structuur. De hoeken zijn afgerond. Tussen de cellen zijn witte of zwarte ruitjes te zien. Deze panelen zijn geschikt voor kleine daken.

Solar Experience - Wat zijn poly zonnepanelen?

Wat zijn poly zonnepanelen?

Poly zonnepanelen hebben een blauwe kleur. Ze worden ook wel poly kristallijne zonnepanelen genoemd. De poly zonnepanelen zijn gemaakt van silicium, evenals de mono zonnepanelen.

Solar Experience - Wat zijn dunne film zonnepanelen?

Wat zijn dunne film zonnepanelen?

Voor de grotere daken zijn dunne film zonnepanelen beter om op het dak te laten installeren. Grote, effen zwarte panelen met een fraai aanzien. Van de 3 soorten worden deze zonnepanelen gemaakt met de minste schade aan het milieu.

Door de gevoeligheid van licht van de dunne film zonnepanelen is het mogelijk om per dag een lange periode energie op te wekken. Ook bij mist en schemer vindt nog opwekking van energie plaats. De panelen hebben naast 30 jaar garantie ook een hoge levering van prestatie.

Leveranciersverschillen

Diverse soorten panelen, prijzen en leveranciers. Een eerlijk en vakkundig advies is daarbij van belang. Zo kiezen we samen de beste leverancier voor u.

Graag praten we over alle keuzes met u. We zetten onder andere de diverse panelen en leveranciers voor u op een rijtje. Ook voor uw huis of pand voor uw bedrijf is dit mogelijk. Zonnepanelen Buren komen zo steeds dichterbij voor u. Zo zijn zowel uw financiën als eisen gedekt door onze adviezen.

Gratis advies


Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center -

Zijn zonnepanelen op mijn dak mogelijk?

Veel daken in Buren zijn geschikt voor zonnepanelen. Dit kan op veel soorten daken. Denk hierbij aan pannen of riet. Zonnepanelen kunnen worden geplaatst op platte of schuine daken. Er zijn vele opties. Haal uw voordeel uit het zo veilig en optimaal mogelijk opwekken van energie.

Al onze vakmensen zijn QbisNL gecertificeerd, het plaatsen van zonnepanelen wordt door hen met zorg en aandacht gedaan in Buren.

Opbrengsten en financiering

Zonnepanelen op uw dak in Buren geven u opbrengst, en we snappen dat u benieuwd bent welke opbrengst. Van belang hierbij zijn duurzaamheid en de rekening van uw energie.

Diverse factoren spelen hierbij een rol. Denk hierbij aan de ligging, het type panelen en de grootte van het dak. Onze experts zeggen u in een persoonlijk gesprek meer over de te behalen opbrengst.

Kiezen voor kopen of leasen?

Het is van belang om te kijken of leasen of kopen de beste keuze voor u is. Onze experts denken graag met u mee over het goed benutten van subsidies en financiering van uw zonnepanelen in Buren.

Naast het zelf kopen van panelen zijn er andere opties, bijvoorbeeld verduurzamingsmaatregelen nemen via de hypotheek of een duurzaamheidslening die de overheid uitgeeft.

Het heeft beide voordelen: leasen en kopen. Bij leasen huurt u zonnepanelen voor een vaste tijd. Dit verschil in de rekening voor uw energie zult u al snel gaan zien. Nadat de lease looptijd voorbij is kunt u er voor kiezen de panelen over te nemen. Dit tarief is vrij gunstig, maar zonnepanelen direct kopen in plaats van leasen is wel goedkoper uiteindelijk.

De teruggave van BTW

Bij de BTW-teruggave helpen we u graag. Wanneer u besluit de panelen voor uw huis in Buren particulier te kopen, vraag dan een bedrag terug bij de Belastingsdienst. U wordt gezien als een klein bedrijf voor energie en dus als ondernemer. We helpen u bij het vragen van de BTW.

Ook voor regio's Culemborg, Geldermalsen, Houten, Leerdam, Nieuwegein en Tiel kunt u bij ons terecht!

Zelf ervaren welk nut zonnepanelen voor u hebben?
Solar Experience Center -

Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg

Solar Experiance Center Midden Nederland is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een breed scala aan duurzame energiesystemen. Niet alleen zonnepanelen, maar ook zonneboilers en infrarood verwarming.
Alles voor energiezuinige en aardgasvrije woningen en bedrijfspanden.


Wilt u weten wat u met uw huishouden of bedrijf kunt bereiken met duurzame energie? Kom dan naar ons Solar Experience Center in Culemborg. Onze adviseurs geven u persoonlijk en eerlijk advies. We denken met u mee en laten u de diverse mogelijkheden zelf ervaren in onze inpandige modelwoning.

Nieuwsgierig? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact op voor een adviesgesprek
Solar experience center - Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg