Canadian Solar zonnepanelen zijn ook in Nederland een van de meest gevraagde en meest gebruikte zonnepanelen. Canadian Solar is wereldwijd actief. De technische ontwikkeling vindt plaats in Canada en de productie wordt door hetzelfde bedrijf uitgevoerd in Azië. Dit is een succesformule die zorgt voor een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

  • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
  • U krijgt waar voor uw geld!
  • De eerste polykristallijne panelen met meer dan 400 W
  • State-of-the-art technologie
  • Vermogensgarantie van 25 jaar
Gratis advies
Solar experience center -

Prijs-kwaliteit verhouding

Canadian Solar zonnepanelen bieden de modernste technologieën en een hoge efficiëntie. Hier betaalt u niet de hoofdprijs voor, want deze top zonnepanelen bevinden zich in het segment van de middenprijs. Dit maken zij mogelijk door een slimme manier van ondernemen en een wereldwijde hoge productiecapaciteit. Dit zorgt voor lagere productiekosten.

Waar voor uw geld!

Canadian Solar neemt een belangrijke plaats in binnen de branche. Er is veel aandacht voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf is ISO-gecertificeerd en voert meer dan 400 kwaliteitstests uit waaraan elke module moet voldoen voor het op de markt komt. In de praktijk behalen deze zonnepanelen nooit minder, maar meestal zelfs meer vermogen dan vermeld. U heeft dan ook 25 jaar garantie op de capaciteit van de zonnepanelen.

Solar experience center -

State-of-the-art technologie

Canadian Solar is een absolute voorloper op het gebied van zonnetechnologie. Het ontwikkelde onder andere de eerste polykristallijne module met meer dan 400 W modulevermogen.

Canadian Solar zonnepanelen kopen

Bij Solar Experience Center werken we met de twee absolute toppers uit het Canadian Solar programma:

  • Canadian Solar HiKu6 High Power Dual Cell PERC Module (zwart-wit zonnepanelen). Leverbaar met een maximaal vermogen van 395 W tot 420 W.
  • Canadian Solar TOP HiKu6 N-Type (zwarte zonnepanelen). Leverbaar met een maximaal vermogen van 380 W tot 405 W*(zie tabel rechts)

Wilt u meer weten over zelf stroom opwekken met Canadian Solar zonnepanelen? Vraag dan een vrijblijvend informatiegesprek bij ons aan, of bezoek ons Solar Experience Center met inpandige modelwoning. Hier kunnen we de verschillende mogelijkheden laten zien en voorstellen berekenen.

Solar experience center -

De voordelen van Canadian Solar

Het gaat om een van de grootste zonneproducenten ter wereld. Dat word je niet vanzelf. De zonnepanelen bevinden zich in een goede, populaire prijsklasse, tegelijkertijd is de kwaliteit van de zonnepanelen zeer hoog. Voor hun goede prijs-kwaliteitsbelofte is Canadian Solar binnen de wereld van zonne-energieontwikkeling meermaals bekroond. Er wordt voldaan aan de strengste internationale kwaliteitsnormen volgens IEC, TUV, UL en ISO. Het was ook een van de eerste leveranciers binnen de zonne-industrie met ISO-certificering.

Als een van de weinige fabrikanten ter wereld wordt van ontwikeling tot productie alles binnen één bedrijf uitgevoerd. Dit mag u ruim zien, want Canadian Solar heeft vestigingen over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ontario, Canada. De productie van de zonnepanelen vindt plaats in China. Het succes van het bedrijf, dat sinds 2001 bestaat, is gebaseerd op een slimme manier van ondernemen. Dit zorgt voor de goede prijs-kwaliteitverhouding waar Canadian Solar zonnepanelen bekend om staan.

Canadian Solar Inc. steekt veel tijd en geld in onderzoek en blijft zo koploper in de branche. Hiervoor wordt samengewerkt met toonaangevende academische instellingen en bedrijven zoals DuPont, ECN, de Universiteit van Toronto en Shanghai Jiao Tong University. Canadian Solar levert aan ontwikkelaars van zonne-energieprojecten, grote energiebedrijven, bouwers van zonne-energiesystemen én aan goede installateurs voor zonnepanelen zoals Solar Experience Center.

In gesprek over uw zonnepanelen!

Overtuigd van de voordelen van Canadian Solar zonnepanelen? Wilt u met ons in gesprek over de verschillende opties? Neem dan zeker contact met ons op.

Wij zijn er voor de gehele regio rondom Culemborg. Dus voor iedereen in Breukelen, Buren, Doorn, Geldermalsen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Nieuwegein, Tiel, Wijk bij Duurstede, Zaltbommel en Zeist.

Zelf ervaren welk nut zonnepanelen voor u hebben?
Solar Experience Center -

Veelgestelde vragen

Hoe goed zijn Canadian Solar zonnepanelen?

Deze zonnepanelen zijn op meerdere punten een absoluut kwaliteitsproduct. De kwaliteit is bekroond met een nr. 1-positie kwaliteit/prijs verhouding, beoordeeld en uitgereikt door IHS Module Customer Insight Survey. Het is een van de meest betaalbare merken die gelijktijdig een zeer hoge kwaliteit levert. U ontvangt 25 jaar garantie op de panelen. Met een module-efficiëntie van 21,4% en een vermogen tot 665 watt / p, behoren de modules tot de krachtigste ter wereld. U mag uitgaan van een keus die leidt tot hoge opbrengsten die u een flinke besparing op energiekosten oplevert.

Waar komen Canadian Solar zonnepanelen vandaan?

Zoals de naam al doet vermoeden, worden deze zonnepanelen ontwikkeld in Canada. Het vooraanstaande, beursgenoteerde bedrijf is in 2001 opgericht door dr. Shawn Qu, voorzitter en CEO van Canadian Solar in Ontario, Canada. Inmiddels is het een van ’s werelds grootste bedrijven voor de ontwikkeling en productie van zonnepanelen. Er werken meer dan 13.124 fulltime werknemers in verschillende vestigingen, verspreidt over 6 continenten. Canadian Solar zonnepanelen zijn in 160 landen toonaangevend. In drie verschillende onderzoekscentra werken in totaal 400 ingenieurs en wetenschappers die zich bezighouden met verdere ontwikkelingen. De productie van de zonnepanelen vindt vooral plaats in Azië en Noord- en Zuid-Amerika.

Wat is de opbrengst van een Canadian Solar zonnepaneel?

Een belangrijke indicator voor de opbrengst, is het piekvermogen of Wattpiek. Het piekvermogen geeft aan hoeveel stroom zonnepanelen opwekken onder de gunstigste omstandigheden. Deze ideale omstandigheden worden zelden bereikt. Ze zijn afhankelijk van het weer, de hellingshoek van de panelen en de kwaliteit van de zonnepanelen. Alle zonnepanelen, ongeacht het merk, benutten daarom ongeveer 85% van de capaciteit. Het aantal Wattpiek is dus een belangrijke indicator om de te verwachte opbrengst te kunnen berekenen. Het goede nieuws: Canadian Solar zonnepanelen behoren tot de kwalitatieve zonnepanelen met een hoog Wattpiek dat ligt tussen de 395W tot 420W, voor een normaal formaat zonnepanelen.

De formule om de opbrengst van zonnepanelen te berekenen: Totale vermogen (in Wp) × 0,85 (benutte capaciteit)

Tijdens een schouw op locatie, of wanneer u ons bezoekt in ons Solar Experience Center zorgen we voor maatwerk berekeningen. Waaronder een berekening over het te verwachte rendement.

Wat zijn de STC-waarden van Canadian Solar zonnepanelen?

STC-waarden staat voor standaard test conditie waarden. Zonnepanelen worden op veel punten getest. Deze testpunten en -omstandigheden zijn voor alle zonnepanelen gelijk. Zonnepanelen worden getest onder omstandigheden van 25 graden Celsius en een instraling van 1.000 watt per vierkante meter.

Enkele belangrijke waarden die inzicht geven over de kwaliteit van de zonnepanelen zijn de waarden: Nominal Max. Power (Pmax), de Module Efficiency, de kortsluitstroom (Isc) en nullastspanning (Voc). De Voc bepaalt het maximum aantal panelen in één string. De Isc is een waarde om de maximale stroom in de string te berekenen.

De Canadian Solar zonnepanelen in ons assortiment hebben de volgende waarden:

Model HiKu6 Mono PERC
Pmax: 0.34 % / °C
Module Efficiency: 20,2~21,5%

Model HiKu6 All Black
Pmax: 0.34 % / °C
Module Efficiency: 19,5~20,7%

Wat is de Pmax waarde?

Pmax is een waarde die in procenten het verlies aan rendement weergeeft wanneer de temperatuur van de zonnepanelen, dus niet van de buitentemperatuur, boven de 30 graden Celsius uitstijgt. Bij hoge temperaturen brengen zonnepanelen namelijk een lager rendement op dan bij de testwaarden van 25 graden. Dit verlies aan rendement wordt uitgedrukt in Pmax. Kwalitatieve zonnepanelen hebben een Pmax van minder dan 0,50 %/°C.

Wat is Module Efficiency?

De module efficiency van zonnepanelen geeft in procenten aan hoeveel zonlicht er in elektriciteit wordt omgezet onder de STC-testomstandigheden. Hoe hoger dit getal is, hoe meer rendement de zonnepanelen leveren. Kwalitatieve zonnepanelen hebben minimaal een Module Efficiëntie van 20%.

Hoelang gaan Canadian Solar zonnepanelen mee?

Het bedrijf geeft 25 jaar garantie op materiaal en op de prestaties van de zonnepanelen. Dit betekent dat u van deze zonnepanelen een lange levensduur mag verwachten van 25 tot 30 jaar.

Over Solar Experience Center

- Advies
- Planning
- Installatie

Solar Experience Center is gelegen in het midden van het land, goed bereikbaar vanaf de A2 en A15. We zijn leverancier van diverse merken zonnepanelen, waaronder de zonnepanelen van Canadian Solar. Net als de merken die wij voeren kiezen we voor transparantie, kwaliteit, service en veiligheid. We werken van informatief gesprek tot oplevering van uw zonnepanelen met één team eigen collega’s. Géén ingehuurde ‘mannetjes’, maar vakmensen die zorgen voor een professionele plaatsing en alles in het werk stellen om zich te houden aan onze belofte: ‘afspraak is afspraak’.

Uw traject zelf zonnestroom opwekken start met een bezoek aan onze uitgebreide showroom met modelwoning. Hier kunt u de zonnepanelen zelf zien en ontvangt u ook alle informatie die nodig is om een goede keus investeringskeus te maken. Uiteraard voorzien wij u ook van alle informatie op het gebied van rendement, saldering, kosten en terugverdientijd.

Geen tijd om ons te bezoeken? Neem ook dan contact met ons op. We bekijken graag de mogelijkheden voor een bezoek op locatie.

Neem direct contact op voor een adviesgesprek
Solar experience center - Over Solar Experience Center