Solar Experience Center is uw specialist voor zonnepanelen in de regio Midden-Nederland.

Wij adviseren u over zonnepanelen op het dak van uw woning of bedrijfspand in Culemborg.

Vraagt u zich af of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en welke panelen het meest geschikt zijn?

Bel ons op 0345 228 569, of kom langs op afspraak bij Solar Experience Center in Culemborg: een informatiecentrum en showroom ineen. Hier geven wij u vakkundig en eerlijk advies.

Wist u dat:

 • Ongeveer 10% van de Nederlandse woningen al zonnepanelen heeft?
 • Meer dan de helft van de daken in Culemborg geschikt zijn voor zonnepanelen?
 • Culemborg als doelstelling heeft om in 2040 energieneutraal te zijn?
Zelf ervaren wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen?

Gratis advies
Solar experience center -

De voordelen van Zonnepanelen in Culemborg

Twijfelt u nog over het laten plaatsen van zonnepanelen? Wij geloven in zonne-energie als duurzame en groene energie. Bij het opwekken van energie bij onze zonnepanelen in Culemborg komt geen CO2 vrij. Het is schone energie en 100% duurzame energie. Zonnepanelen kunnen volledig gerecycled worden, dit heeft een positieve bijdrage op het broeikaseffect.

Naast het milieuaspect levert het ook financiële voordelen op. Met onze zonnepanelen wekt u uw eigen elektriciteit op. Hierdoor bent u minder afhankelijk van de energieprijs. Zodra de zonnepanelen geïnstalleerd zijn, begint u direct met besparen!

Onze zonnepanelen specialisten in Culemborg adviseren u over de zonnepanelen die het beste passen bij uw huis of gebouw, uw wensen en financiële situatie.

Bij ons vindt u de beste kwaliteit zonnepanelen. Als zonnepanelen specialist gaat het ons om het bieden van de beste panelen. Kwaliteit en het hoogste rendement staan bij ons hoog in het vaandel. Voor u, uw portemonnee en het milieu.

Solar experience center -

Projecten

Particulier
Solar Experience -

Culemborg Centrum

 • Aantal panelen: 18
 • Oriëntatie: Oost/West
 • Prestatie Wp: 7.200
 • Jaarlijkse opbrengst kWh: 6.145
Lees verder
Particulier
Solar Experience -

Culemborg Centrum

 • Aantal panelen: 31
 • Oriëntatie: Zuid/West
 • Prestatie Wp: 15.990
 • Jaarlijkse opbrengst kWh: 15.125
 • Extra: 3-fase aansluiting aangelegd
Particulier
Solar Experience -

Culemborg, Hoge Prijs

 • Aantal panelen: 12
 • Oriëntatie: Zuid/West
 • Prestatie Wp: 4.680
 • Jaarlijkse opbrengst: 4.494

Welke soorten zonnepanelen zijn er?

Waarschijnlijk heeft u al diverse zonnepanelen zien liggen op daken in Culemborg.
Er zijn namelijk verschillende soorten zonnepanelen en deze hebben allemaal een eigen voordeel.

Ze zijn over het algemeen in te delen in 3 categorieën:

 • Mono zonnepanelen
 • poly zonnepanelen
 • dunne film zonnepanelen
Solar Experience - Wat zijn mono zonnepanelen?

Wat zijn mono zonnepanelen?

Deze zonnepanelen hebben een vrij donkere kleur, vaak tegen het zwarte aan. Ze worden ook wel mono kristallijne zonnepanelen genoemd en zijn gemaakt van silicium.
Deze panelen hebben een effen structuur en zien er egaal uit. De cellen hebben afgeronde hoeken waardoor er kleine witte of zwarte ruitjes tussen de cellen te zien zijn.

Vanwege hun hoge en stabiele opbrengt worden ze onder meer ingezet op kleine daken. Daarnaast kiezen mensen ze graag, omdat ze de kleur mooi vinden.

Solar Experience - Wat zijn poly zonnepanelen?

Wat zijn poly zonnepanelen?

Deze zonnepanelen hebben een blauwe kleur. Ze worden ook wel poly kristallijne zonnepanelen genoemd en zijn, net als de mono panelen, gemaakt van silicium.

De opbrengst van dit type zonnepaneel is iets lager dan van het mono zonnepaneel. Echter, ze zijn wel goedkoper en worden om die reden vaak gelegd op grotere en gunstig gelegen daken.

Solar Experience - Wat zijn dunne film zonnepanelen?

Wat zijn dunne film zonnepanelen?

Dit zijn grote, effen zwarte panelen. Ze zijn geschikt voor de wat grotere daken.
Deze zonnepanelen zijn dunner en hebben een fraaier uiterlijk. Ook is het productieproces een stuk milieuvriendelijker dan bij de mono en poly zonnepanelen.

Door de lichtgevoeligheid van de panelen kan er voor een lange periode per dag energie opgewekt worden. Ook produceren deze zonnepanelen beter bij mist en schemering. Het heeft 30 jaar garantie en heeft een hoge prestatiegarantie.

Verschillen tussen leveranciers

Niet alleen zijn er verschillende soorten zonnepanelen, er zijn ook veel leveranciers. In onze showroom in Culemborg voorzien wij u van vakkundig en eerlijk advies bij het kiezen van de juiste zonnepanelen bij de juiste leverancier.

Wij zijn goed thuis in de zonnepanelenmarkt en kennen de voor- en nadelen van de leveranciers en hun panelen. Voor zonnepanelen in Culemborg vergelijken wij voor u de beste leveranciers. Tijdens een persoonlijk gesprek zullen we u vrijblijvend advies geven over de zonnepanelen die het beste passen bij uw woning of bedrijfspand in regio Culemborg, uw wensen en financiële situatie. De volgende stap is een vrijblijvende offerte. Onze werkwijze vindt u onderaan onze website.

Gratis advies


Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center -

Kunnen er zonnepanelen op mijn dak?

In Culemborg kan er op het merendeel van de daken zonnepanelen geplaatst worden. Van dakpannen tot riet en van bitumen tot golfplaten. We plaatsen panelen op schuine en platte daken. Een zonnepanelen set op plat dak wordt voorzien van een speciale onderconstructie met ballast, zodat u veilig en optimaal profiteert van zonne-energie.

Al onze vakbekwame monteurs zijn QbisNL gecertificeerd, en plaatsen met zorg en aandacht zonnepanelen in Culemborg. Dus u weet dat u voor een zonnepanelen pakket inclusief montage kiest.

Solar experience center -

Rendement & financiering

Het liefst zou u zelf het rendement van zonnepanelen berekenen. Op het gebied van duurzaamheid en uw energierekening.

Dit is echter afhankelijk van een groot aantal factoren, waaronder de ligging, het type zonnepanelen dat u kiest en de grootte van uw dak. Onze adviseurs kunnen u in een persoonlijk gesprek alles vertellen, van het rendement dat u kunt behalen, tot wat kosten zonnepanelen, tot hoeveel zonnepanelen heeft u nodig.

Leasen of kopen?

Ook denken we graag mee over de mogelijkheden van het benutten van subsidieregelingen en de financiering van uw zonnepanelen. Zo bekijken we of het voor u interessanter is om een zonnepanelen pakket te leasen of te kopen in Culemborg.

Zonnepanelen kopen kan natuurlijk met eigen geld, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Denk aan het nemen van verduurzamingsmaatregelen via uw hypotheek, of een duurzaamheidslening van de overheid.

Bij leasen huurt u de panelen voor een bepaalde tijd. Het voordeel van leasen is dat u gelijk kunt profiteren van de lage energierekening. Aan het einde van de looptijd kunt u voor een relatief klein bedrag eigenaar worden van de panelen. Deze optie is uiteindelijk wel duurder, dan wanneer u de zonnepanelen direct zelf aanschaft.

Btw-teruggave

Besluit u als particulier de zonnepanelen voor uw woning in Culemborg aan te schaffen? Dan verzorgen we voor u de btw-teruggave. Uw huis wordt namelijk een klein energiebedrijfje en door de belastingdienst gezien als ondernemer. Om deze reden mag u als eigenaar van het pand de btw voor de pv panelen terugvragen.

Woont u in een van de volgende regio's? Buren, Geldermalsen, Houten, Leerdam, Nieuwegein en Tiel, ook dan kunt u bij ons terecht!

Zelf ervaren wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen?
Solar Experience Center -

Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg

Solar Experiance Center Midden Nederland is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een breed scala aan duurzame energiesystemen. Niet alleen zonnepanelen, maar ook zonneboilers en infrarood verwarming.
Alles voor energiezuinige en aardgasvrije woningen en bedrijfspanden.

Wilt u weten wat u met uw huishouden of bedrijf kunt bereiken met duurzame energie? Kom dan op afspraak naar ons Solar Experience Center in Culemborg. Onze adviseurs geven u persoonlijk en eerlijk advies. We denken met u mee en laten u de diverse mogelijkheden zelf ervaren in onze inpandige modelwoning.

Nieuwsgierig? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact op voor een adviesgesprek
Solar experience center - Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg