Voor zonnepanelen in Midden-Nederland bent u bij Solar Experience Center aan het juiste adres. Wij zijn hiervoor dé speciaalzaak in deze regio.

Wij geven u graag advies over het laten plaatsen van de juiste zonnepanelen voor uw dak in de regio van Geldermalsen.

Wanneer u benieuwd bent welke zonnepanelen het best passend zijn voor uw dak kunt u contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar met het juiste advies en helpen u door het proces van deze keuze heen.

Wanneer u liever de zonnepanelen ook bekijkt, kom dan langs op afspraak in Onze showroom. Hier vertellen wij u niet alleen alles wat u moet weten, maar kunt u ook alle mogelijkheden zelf bekijken. Zo heeft u meteen een goed beeld van wat we voor u kunnen betekenen en dit helpt u wellicht in het keuzeproces.

Zonnepanelen Geldermalsen:

 • Geldermalsen biedt mogelijkheden voor coöperatieve zonne-energie
 • Een plan ter verduurzaming van de gemeente Geldermalsen geeft subsidies wanneer u zonnepanelen kiest voor op uw dak.
Benieuwd wat zonnepanelen doen voor uw woning of bedrijfspand?

Gratis advies
Solar experience center -

Zonnepanelen Geldermalsen, wat het u biedt

Duurzame en groene energie worden in onze samenleving en in de wereld steeds meer van waarde geschat. Zonnepanelen leveren geen CO2-uitstoot op, wat hier natuurlijk enorm bijdraagt aan verduurzaming. Daarnaast zijn veel onderdelen van de zonnepanelen recyclebaar. Op deze manier draagt u bij aan verlagen van het broeikaseffect.

Zonnepanelen op uw dak in Geldermalsen hebben als voordeel dat u begint met sparen zodra de zonnepanelen op uw dak zijn geïnstalleerd. Financieel gezien begint u dus meteen met terugverdienen van de aanschafprijs van de zonnepanelen. U bent daarnaast vrijwel onafhankelijk van de energieprijs, omdat u uw eigen energie levert voor uw huishouden.

Onze specialisten op het gebied van zonnepanelen adviseren u graag over de beste keuzes betreft zonnepanelen in Geldermalsen. Altijd passend bij uw behoeftes en (financiële) situatie.

Voor iedereen die zonnepanelen aan het overwegen is in de regio Geldermalsen hebben we twee belangrijke pijlers: kwaliteit en een zo hoog mogelijk rendement. Wij helpen u graag verder bij het maken van uw keuze. Zo maken we samen met u de best mogelijke besluiten.

Solar experience center -

Projecten

Particulier
Solar Experience -

15 Zonnepanelen Meteren

 • Aantal panelen: 15
 • Oriëntatie: Zuid
 • Prestatie Wp: 5.400
 • Opbrengst per jaar kWh: 5.501
Particulier
Solar Experience -

17 Zonnepanelen Meteren

 • Aantal panelen: 17
 • Oriëntatie: Zuid/West
 • Prestatie Wp: 6.630
 • Opbrengst per jaar kWh: 5.497
Particulier
Solar Experience -

Zonnepanelen Deil

 • Aantal panelen: 16
 • Oriëntatie: Zuid/Oost
 • Prestatie Wp: 6.240
 • Opbrengst per jaar kWh: 5.438

De soorten zonnepanelen

Verschillende soorten zonnepanelen en verschillen in kwaliteit, waar moet u beginnen? Wij lichten de meest gangbare soorten voor u toe op onze website. Zo kiest u ook voor uw woning of bedrijfspand in Houten de juiste zonnepanelen.

Over het algemeen zijn er 3 categorieën:

 • Mono zonnepanelen
 • Poly zonnepanelen
 • Dunne film zonnepanelen
Solar Experience - De mono zonnepanelen

De mono zonnepanelen

Mono zonnepanelen zijn bijna volledig zwart. Een andere benaming is mono kristallijne zonnepanelen. Het materiaal waaruit ze zijn vervaardigd is silicium. De structuur van deze zonnepanelen is effen egaal. Met afgeronde hoeken en witte of zwarte ruitjes tussen de cellen.

Deze zonnepanelen zijn het meest gangbaar voor kleine daken. Dankzij de kleur zijn ze ook erg populair.

Solar Experience - De poly zonnepanelen

De poly zonnepanelen

De poly zonnepanelen worden gekenmerkt door de blauwe kleur. Een andere naam voor deze soort is kristallijne zonnepanelen. Deze zijn gemaakt van silicium, net als de mono zonnepanelen.

Solar Experience - De dunne film zonnepanelen

De dunne film zonnepanelen

Dunne film zonnepanelen hebben grote, effen zwarte panelen. Ze zijn erg geliefd vanwege de uitstraling en het strakke effect wat de zwarte kleur geeft. De dunne film zonnepanelen worden van de drie uitgelichte soorten het meest milieuvriendelijk geproduceerd.

Door de lichtgevoeligheid van de dunne film zonnepanelen is het mogelijk om per dag een langere periode energie op te wekken. Ook bij mist en schemering vindt nog energieopwekking plaats. Daarbij inbegrepen zijn 30 jaar garantie en een hoge prestatielevering.

Verschillen tussen leveranciers

Onze specialisten kunnen u precies vertellen wie de juiste leverancier is voor welke soort zonnepanelen. Zo komt u altijd terecht bij de juiste leverancier en heeft u straks de zonnepanelen op uw dak die voor u het meeste opleveren.

We bespreken graag met u wat alle zonnepanelen voor kwalificaties hebben, wat de voor- en nadelen zijn. Dit hangt bijvoorbeeld af van uw type woning of bedrijfspand. Daarnaast is uw financiële situatie belangrijk in het geheel. Kies de meest passende zonnepanelen voor de regio van Geldermalsen.

Gratis advies


Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center -

Heb ik op mijn dak de mogelijkheid voor zonnepanelen?

Omdat zonnepanelen op platte, schuine, pannen- en rieten daken kunnen worden geplaatst hebben veel daken in Geldermalsen deze mogelijkheid. Bent u benieuwd of zonnepanelen geschikt zijn voor uw dak? Wij hebben vast het antwoord voor u, veilig en optimaal profiteren is ons doel voor uw zonne-energie.

Al onze vakbekwame monteurs zijn QbisNL gecertificeerd, en leggen zorg en aandacht in het plaatsen van zonnepanelen in Houten.

Solar experience center -

Financiën en opbrengst

Wanneer u zonnepanelen overweegt zijn duurzaamheid en het financiële plaatje belangrijke factoren die meespelen.

Bovenstaande hangt af van meerdere factoren die hierop van invloed zijn. Onder andere de ligging, type zonnepanelen en dakgrootte spelen hierbij een rol. Op basis van een persoonlijk gesprek vertellen onze specialisten u graag meer over het rendement dat te behalen valt.

Kiest u voor kopen of leasen?

Een belangrijke afweging en het overleg waard is of u zonnepanelen wilt kopen of leasen. Er zijn subsidies en andere mogelijkheden voor financiële steun bij de aanschaf van zonnepanelen in Geldermalsen. Onze adviseurs zullen u een passend advies geven.

Naast het zelf aanschaffen van zonnepanelen zijn er andere opties, bijvoorbeeld verduurzamingsmaatregelen nemen via de hypotheek of een duurzaamheidslening, deze wordt dan uitgegeven door de overheid.

Zowel kopen als leasen biedt voordelen. Bij leasen huurt u de zonnepanelen voor een vastgestelde tijd. Dit is een contract. Op deze manier kunt u zonnepanelen als het ware 'proberen' en zien wat het u oplevert in deze periode. U zult verschil zien in de hoogte van uw energierekening. Na de looptijd van het leasecontract krijgt u de mogelijkheid de zonnepanelen ook over te kopen. Dit is echter wel duurder dan het direct aanschaffen van zonnepanelen, zonder deze te leasen.

Wij zijn er ook voor de regio's Breukelen, Buren, Culemborg, Doorn, Gorinchem, Houten, Leerdam, Nieuwegein, Tiel, Wijk bij Duurstede, Zaltbommel en Zeist.

Zelf ervaren welk nut zonnepanelen voor u hebben?
Solar Experience Center -

Waarom zou u kiezen voor zonnepanelen in Geldermalsen?

Wij leggen graag verder uit waarom u voor zonnepanelen op uw woning of pand kiest.

 • Eigen zonne-energie
 • Lagere energie rekening
 • Overheid wil gebruik van zonnepanelen stimuleren
Solar Experience - Eigen zonne-energie

Eigen zonne-energie

Het is heel erg tof om gebruik te maken van zonnestroom van uw eigen zonnepanelen. Dat niet alleen, het is ook nog eens goed voor uw portemonnee.

Solar Experience - Lagere energie rekening

Lagere energie rekening

Wanneer u gebruik maakt van uw eigen opgewekte stroom in Geldermalsen bespaart u op uw energie rekening. In Geldermalsen bespaart u gemiddeld zo'n € 1.143,- per jaar!

Solar Experience - Overheid wil gebruik van zonnepanelen stimuleren

Overheid wil gebruik van zonnepanelen stimuleren

Groene energie is goed voor het milieu. Daarom wil de overheid het gebruik hiervan stimuleren. Zij hebben het dan ook voor iedereen gemakkelijker gemaakt door de btw van zonnepanelen af te halen. Vanaf januari 2023 betaalt u dan ook 0% btw. Hiervoor betaalde u 21% btw en kon u dit terugvragen bij de belastingdienst. Het is voor iedereen nu dus simpeler om gebruik te maken van zonnepanelen.

Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg

Solar Experiance Center Midden Nederland is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een breed scala aan duurzame energiesystemen. Niet alleen zonnepanelen, maar ook zonneboilers en infrarood verwarming.
Alles voor energiezuinige en aardgasvrije woningen en bedrijfspanden.

Wilt u weten wat u met uw huishouden of bedrijf kunt bereiken met duurzame energie? Kom dan op afspraak naar ons Solar Experience Center in Culemborg. Onze adviseurs geven u persoonlijk en eerlijk advies. We denken met u mee en laten u de diverse mogelijkheden zelf ervaren in onze inpandige modelwoning.

Nieuwsgierig? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact op voor een adviesgesprek
Solar experience center - Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg