Benieuwd naar zonnepanelen en wilt u graag weten of dit voor uw huis of pand van uw bedrijf nuttig kan zijn? Solar Experience Center staat voor u klaar.

Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand in Houten.

Onze experts denken graag met u mee en doen er alles aan om er voor te zorgen dat u straks de passende zonnepanelen heeft.

Wilt u graag zelf onze panelen zien of heeft u graag vakkundig advies bij de juiste begroting? Kom dan langs op afspraak bij Solar Experience Center, een showroom en ook een centrum voor info, en ervaar het zelf!

Kies voor onze panelen en maak uw woning of bedrijfspand zuiniger qua energie dan ooit.

Benieuwd wat zonnepanelen doen voor uw woning of bedrijf?

Gratis advies
Solar experience center -

Zonnepanelen Houten, de voordelen

Een grote reden voor het plaatsen van zonnepanelen is dat zonnepanelen zorgen voor energie die vrij is van CO2. Groene stroom, iets wat steeds meer van belang wordt in de wereld. Hoe mooi is het om daar aan bij te dragen. Schone zonne energie, vanuit de natuur. Dit mindert de broeikas. Zonnepanelen zijn daarnaast te recyclen, wat ook weer bijdraagt aan het milieu en de economie.

Naast de groene reden voor het plaatsen van zonnepanelen op uw huis of bedrijf, spelen ook financiële aspecten een rol. Ook hieraan zijn plussen verbonden. Omdat u door het gebruik van panelen uw eigen energie opwekt op jouw dak, bent u minder gebonden aan de prijs van de energie. U bespaart dus al meteen na de plaatsing van de panelen. In Houten liep afgelopen jaar de besparing tot wel €1.027,- per huishouden per jaar op! Het is dus zeker de moeite waard om te investeren in zonnepanelen.

Graag voorzien onze experts u van het beste advies over de aanschaf van zonnepanelen. Wij hebben panelen van een hoge klasse en wij denken mee over de manier waarop u een hoger rendement kunt halen. Onze werknemers zorgen voor een juiste installatie van zonnepanelen, het best kunt u dan ook de panelen door ons laten plaatsen.

Solar experience center -

Projecten

Particulier
Solar Experience -

Zonnepanelen Houten

 • Aantal panelen: 11
 • Oriëntatie: Zuid/West
 • Prestatie Wp: 4.290
 • Opbrengst per jaar kWh: 4.146
Zakelijk
Solar Experience -

Zonnepanelen Houten

 • Aantal panelen: 260
 • Oriëntatie: Oost
 • Prestatie Wp: 85.800
 • Opbrengst per jaar kWh: 68.640
Zakelijk
Solar Experience -

Zonnepanelen de Startsprong

 • Aantal panelen: 120
 • Doelen: Ruimtes, zwembad- en douchewater

Verschillende soorten zonnepanelen

Al een kwart van de huizen in Houten die geschikt zijn panelen hebben ze ook op het dak. Een mooi getal, maar hoe meer hoe beter. Wij bekijken jouw dak en leggen er zoveel mogelijk op. Zo gaan we voor een zuinige en duurzame wereld. Er zijn diverse soorten panelen om dit te kunnen doen.

Over het algemeen zijn er 3 soorten:

 • Mono panelen
 • Poly panelen
 • Dunne film panelen
Solar Experience - Wat zijn mono zonnepanelen?

Wat zijn mono zonnepanelen?

De panelen die geschikt zijn voor kleine daken worden mono zonnepanelen genoemd. Deze zijn erg gangbaar, ze zijn zwart en niet al te groot.

Een andere naam voor deze panelen is mono kristallijne zonnepanelen. De structuur is effen en egaal met ronde hoeken. De witte/zwarte ruitjes op de panelen zijn zichtbaar.

Solar Experience - Wat zijn poly zonnepanelen?

Wat zijn poly zonnepanelen?

De blauwe kleur van poly panelen is waardoor deze bekend zijn. Een andere naam is poly kristallijne zonnepanelen. Ze zijn, net als de mono panelen, gemaakt van silicium.

De opbrengst van deze zonnepanelen is iets lager, maar ze zijn wel minder duur dan andere soorten. Ook door de grootte worden ze veel ingezet voor daken van grote oppervlak.

Solar Experience - Wat zijn dunne film zonnepanelen?

Wat zijn dunne film zonnepanelen?

Grote daken zijn geschikt voor de dunne film panelen. Deze zijn effen zwart en wat groter van oppervlak. De productie is vriendelijk voor het milieu, meer dan bij de mono en poly panelen.

De dunne film panelen zijn erg gevoelig voor licht. Een voordeel op dagen wanneer het weer niet goed is, omdat ook dan nog wat energie wordt opgewekt. Hoge prestatie dus en daarnaast een mooie 30 jaar garantie op de dunne film panelen.

Verschillende leveranciers

Alle verschillende soorten panelen vragen ook ieder om een ander advies. Dat brengen we graag in de praktijk. Onze experts kunnen u veel vertellen over alle voor- en nadelen van de panelen en welke voor u het meest nuttig zijn. Zonnepanelen brengen we zo graag ten uitvoer.

De panelen hebben diverse leveranciers, ook hierover delen wij graag onze kennis met u. Met een eerlijk en vakkundig advies weet u altijd waar u aan toe bent. Wel zo fijn, zeker wanneer zonnepanelen nog niet bekend voor u zijn.

Gratis advies


Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center -

Heb ik op mijn dak de mogelijkheid voor zonnepanelen?

Veel soorten daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Ook in gemeente Houten zijn er veel geschikte daken te vinden. Platte en schuine daken lenen zich beide uitstekend voor zonnepanelen. Veilig en optimaal profiteren doet u met de zonnepanelen van Solar Experience Center. In de meeste gevallen heeft u niet eens een vergunning nodig!

Al onze vakbekwame monteurs zijn QbisNL gecertificeerd, en plaatsen met zorg en aandacht uw zonnepanelen.

Solar experience center -
3
De Zorgpraktijk

Na het plaatsen van onderstaande review, reageerde Jordy direct met excuses en wist in één dag een duidelijke offerte uit te brengen. Bij ieder bedrijf worden er fouten gemaakt, maar het gaat er altijd om hoe je het oplost en dat heeft Jordy zeker gedaan.

_________

Na een prettig gesprek, met Eddy, in de showroom op 30 maart, de afspraak gemaakt dat Eddy een begroting zou maken voor infrarood panelen, pv panelen en een warmtepompboiler. Na telefonische toezegging dat die er na 2 weken zou zijn, helaas niets ontvangen. Ook na sms en app berichten geen reactie meer. Erg jammer, leek me een bedrijf waar afspraken mee te maken zijn, toch niet.

Groet, Gertjo Peek

lees meer
5
Sabine Bos

Van begin tot eind een top service mogen ontvangen. In onze zoektocht naar zonnepanelen zagen we door de bomen het bos niet meer. Zoveel bedrijven die allemaal weer andere dingen belangrijk vinden of uitleggen.

Uiteindelijk naar de showroom van Solar Experience Center in Culemborg geweest na een eerste prettige kennismaking. Daar zijn in alle rust al onze vragen beantwoord en samen zijn we tot een keuze van panelen gekomen. Installatie was snel en bekwaam. Hebben nu drie maanden de panelen op onze carport en werken perfect.

Bij twijfel tussen twee of meerdere bedrijven: ga voor Solar experience!!! Persoonlijke en bekwame begeleiding met een goed eind product.

lees meer
5
Adrie Westerveld

Voor 4 weken geleden hebben wij diverse installateurs van zonnepanelen om een offerte gevraagd. Solar Experience Center was zo netjes om als enige in de avond even bij ons langs te komen om door te spreken wat onze wensen waren. Na ons gesprek heeft Jordy een nette offerte gemaakt.

Afgelopen donderdag waren ze begonnen om de hele installatie op het dak te monteren. Eerst moest de oude installatie gedemonteerd worden, wat ze zeer netjes hebben gedaan. Ze hebben alles netjes bewaard zoals gevraagd en ook alles netjes in de schuur gezet, gewoon top. Zaterdag zijn ze terug geweest om de rest van de installatie af te maken. Aan het einde van de middag was alles zeer netjes opgeleverd.

Ondanks privé omstandigheden in de familie van de eigenaren van Solar Experience Center, waren deze steeds erg attent en uiterst behulpzaam. De zonnepanelen zijn top gemonteerd en alles is netjes achter gelaten. Echt een aanrader voor iedereen die een echt betrouwbaar bedrijf zoekt. Wij wonen in Beusichem en zullen iedereen dit bedrijf aanraden.

Hier krijg je een nette service en behandeling!

lees meer

Opbrengst en financiëren

Belangrijke factoren bij zonnepanelen zijn duurzaamheid en de energierekening. Wij vertellen u graag meer over de opbrengsten van zonnepanelen op uw dak in Houten.

Bovenstaande hangt af van meerdere factoren die hierop van invloed zijn. Onder andere de ligging, type zonnepanelen en dakgrootte spelen hierbij een rol. Op basis van een persoonlijk gesprek vertellen onze specialisten u graag meer over het rendement dat te behalen valt.

Kiezen voor kopen of leasen?

Een belangrijke afweging is leasen of kopen. Onze specialisten denken hierin graag met u mee. Ook de mogelijkheden voor het gebruikmaken van subsidies en de financiering van zonnepanelen in Houten zijn onze specialismen.

Ook andere mogelijkheden, zoals maatregelen voor verduurzaming (via de hypotheek) of een lening voor duurzaamheid (van de overheid) moeten worden bekeken. Dit kan voordeliger zijn dan de zonnepanelen volledig zelf aanschaffen.

Ook leasen of kopen kan voordelen bieden. Onder leasen wordt het huren van zonnepanelen voor een bepaalde tijd verstaan. U kunt zo gelijk het verschil zien in de energierekening, deze is lager vanaf het gebruik. Wanneer de looptijd van het leasen voorbij is kunt u de zonnepanelen aanschaffen, voor een redelijk gunstig tarief. Deze optie valt uiteindelijk wel duurder uit dan het meteen zelf aanschaffen van de zonnepanelen.

U kunt ook contact op nemen voor de regio's Breukelen, Buren, Culemborg, Doorn, Geldermalsen, Gorinchem, Leerdam, Nieuwegein, Tiel, Wijk bij Duurstede, Zaltbommel en Zeist.

Zelf ervaren welk nut zonnepanelen voor u hebben?
Solar Experience Center -

Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg

Solar Experiance Center Midden Nederland is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een breed scala aan duurzame energiesystemen. Niet alleen zonnepanelen, maar ook zonneboilers en infrarood verwarming.
Alles voor energiezuinige en aardgasvrije woningen en bedrijfspanden.

Wilt u weten wat u met uw huishouden of bedrijf kunt bereiken met duurzame energie? Kom dan op afspraak naar ons Solar Experience Center in Culemborg. Onze adviseurs geven u persoonlijk en eerlijk advies. We denken met u mee en laten u de diverse mogelijkheden zelf ervaren in onze inpandige modelwoning.

Nieuwsgierig? Maak vandaag nog een afspraak, gratis en vrijblijvend.

Neem direct contact op voor een adviesgesprek
Solar experience center - Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg