U kunt niet meer achter blijven in de verduurzaming van uw bedrijfspand of woning. Dit is niet enkel goed voor het milieu, maar ook voor uw eigen portemonnee. U bespaart geld en help mee om de wereld weer wat groener te maken. Solar Experience Center is dé partner voor u op dit gebied. Eén van de merken zonnepanelen die wij bieden is Hyundai. Lees meer over de voordelen van dit merk of kom langs in onze showroom op afspraak!

Wij zijn er voor iedereen in de regio Breukelen, Buren, Culemborg, Doorn, Geldermalsen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Nieuwegein, Tiel, Wijk bij Duurstede, Zaltbommel en Zeist.

Gratis advies
Solar experience center -

Voordelen Hyundai zonnepanelen

Het merk Hyundai is vooral bekend van de auto’s. Maar sinds een paar jaar produceert Hyundai ook solar producten. Zij hebben namelijk als doel om te komen tot een klimaat neutrale samenleving. Het merk is de markt op gekomen met nieuwe, betaalbare premium zonnepanelen.

Het Zuid-Koreaanse Hyundai Heavy Industries Group is één van de meest betrouwbare industrie bedrijven en staat daarom in de Fortune 500. Als globaal en toegewijd marktleider bouwt Hyundai aan de ontwikkeling van duurzame energieoplossingen.

De Hyundai SHINGLES 405 wp black-ribbon mono fullblack zonnepanelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Door de innovatieve technologie (M6 Shingled Technology) in het paneel, geeft het paneel zelfs met weinig zonlicht een hoog rendement. Ideaal dus voor het Nederlandse klimaat. Bronnen voor LID (Light Induced Degradation) en PID (Potential Induced Degradation) zijn niet aanwezig in de panelen. Dit zorgt voor een levenslang hoog rendement.

Daarnaast beschikken de panelen over een speciale coating. Deze beschermt de panelen tegen vuil en corrosie. De zonnepanelen komen daarom met een fabrieksgarantie van maar liefst 25 jaar. De zonnepanelen zijn TÜV en TIER 1 gecertificeerd en behoren qua kwaliteit tot de beste 2% in de markt.

Solar experience center -

Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg

Solar Experiance Center Midden Nederland is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een breed scala aan duurzame energiesystemen. Niet alleen zonnepanelen, maar ook zonneboilers en infrarood verwarming.
Alles voor energiezuinige en aardgasvrije woningen en bedrijfspanden.

Wilt u weten wat u met uw huishouden of bedrijf kunt bereiken met duurzame energie? Kom dan op afspraak naar ons Solar Experience Center in Culemborg. Onze adviseurs geven u persoonlijk en eerlijk advies. We denken met u mee en laten u de diverse mogelijkheden zelf ervaren in onze inpandige modelwoning.

Nieuwsgierig? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact op voor een adviesgesprek
Solar experience center - Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg