U bent bij Solar Experience Center aan het goede adres wanneer u op zoek bent naar zonnepanelen (pv-panelen). Wij zijn hét bedrijf voor panelen in Midden-Nederland.

Wij geven u graag advies over de juiste zonnepanelen voor uw dak in de regio van Leerdam.

Lees onze website rustig door of neem contact met ons op wanneer u benieuwd bent welke zonnepanelen het meest geschikt zijn voor uw dak. Wij helpen u graag verder in het proces om een keuze te maken.

Kom ook vooral langs op afspraak in onze showroom van Solar Experience Center. Wij voorzien u hier van alle info en details die u nodig heeft bij de keuze voor zonnepanelen in Leerdam. Onze showroom is namelijk ook een informatiecentrum.

Zonnepanelen Leerdam

 • Leerdam geeft diverse subsidiemogelijkheden wanneer u wilt investeren in duurzame energie.
 • Leerdam voert unieke projecten uit om duurzaamheid te bevorderen, waaronder door het plaatsen van panelen te stimuleren.
Benieuwd wat zonnepanelen doen voor uw woning of bedrijfspand?

Gratis advies
Solar experience center -

De voordelen op een rijtje voor zonnepanelen Leerdam

Allereerst is er geen CO2-uitstoot bij het opwekken van energie door middel van panelen. Duurzame en groene energie die we met elkaar produceren. Dit levert een positieve bijdrage op tegen het broeikaseffect. Bovendien zijn zonnepanelen te recyclen, wat natuurlijk ook erg goed is tegen het verspillen van materialen.

Een bijkomend voordeel van zonnepanelen op uw dak in Leerdam is dat u direct begint met sparen zodra de panelen zijn geïnstalleerd. Dit is een groot financieel voordeel, omdat u meteen begint met het terugverdienen van de aanschaf van zonnepanelen. Daarnaast bent u niet meer of minder afhankelijk van de energieprijs, omdat u uw eigen leverancier van energie bent.

Onze experts op het gebied van zonnepanelen voorzien u graag van advies over de beste keuzes betreft panelen in Leerdam. Altijd passend bij uw behoeftes en (financiële) situatie. Daarbij komen onze lokale installateurs de door u gekozen panelen zelf leggen.

Kwaliteit en het beste rendement, voor iedereen die zonnepanelen overweegt in de regio Leerdam. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de meest passende panelen in uw situatie.

Solar experience center -

Projecten

Particulier
Solar Experience -

Zonnepanelen in Meteren

 • Aantal panelen: 12
 • Oriëntatie: Zuid
 • Prestatie Wp: 3.900
 • Opbrengst per jaar kWh: 3.510
Particulier
Solar Experience -

Zonnepanelen Zijderveld

 • Aantal panelen: 9
 • Oriëntatie: Zuid
 • Prestatie Wp: 3.285
 • Opbrengst per jaar kWh: 3.127
 • Extra: White backsheet, meer opbrengst
Particulier
Solar Experience -

Zonnepanelen Deil

 • Aantal panelen: 16
 • Oriëntatie: Zuid/Oost
 • Prestatie Wp: 6.240
 • Opbrengst per jaar kWh: 5.438

De soorten zonnepanelen

Steeds meer huishoudens in Leerdam kiezen voor zonnepanelen. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen, ieder met andere kwaliteiten. Deze lichten we graag voor u toe.

Over het algemeen zijn er 3 categorieën:

 • Mono zonnepanelen
 • Poly zonnepanelen
 • Dunne film zonnepanelen
Solar Experience - Wat zijn mono zonnepanelen?

Wat zijn mono zonnepanelen?

Mono zonnepanelen zijn bijna zwart. Ze worden ook wel mono kristallijne zonnepanelen genoemd. Ze zijn gemaakt van silicium. De mono zonnepanelen hebben een effen en egale structuur. De hoeken zijn afgerond. Tussen de cellen zijn witte of zwarte ruitjes zichtbaar.

Deze zonnepanelen zijn geschikt voor kleine daken. Ook zijn ze door de zwarte kleur erg gangbaar en populair.

Solar Experience - Wat zijn poly zonnepanelen?

Wat zijn poly zonnepanelen?

Poly zonnepanelen hebben een blauwe kleur. Een andere benaming is poly kristallijne zonnepanelen. De poly zonnepanelen zijn gemaakt van silicium. Dit geldt ook voor de mono zonnepanelen.

Solar Experience - Wat zijn dunne film zonnepanelen?

Wat zijn dunne film zonnepanelen?

Voor de grotere daken zijn dunne film zonnepanelen meer geschikt. Dit zijn grote en effen zwarte panelen. Met een dunne en fraaie uitstraling zijn ze gewild. Van de 3 soorten worden deze zonnepanelen het meest milieuvriendelijk geproduceerd.

Door de lichtgevoeligheid van de dunne film zonnepanelen is het mogelijk om per dag een langere periode energie op te wekken. Ook bij mist en schemering vindt nog energieopwekking plaats. De panelen hebben naast 30 jaar lang garantie ook een hoge prestatielevering.

Leveranciersverschillen

Wij geven u graag vakkundig advies over de juiste leverancier voor uw zonnepanelen in Leerdam. Zo kiezen we samen de juiste leverancier en de juiste zonnepanelen.

Alle kwalificaties, voordelen en nadelen bespreken we graag met u. Zo bent u goed voorbereid en maakt u de juiste keuze. Dit is afhankelijk van onder andere uw woning of bedrijfspand en uw financiële situatie. Kies de zonnepanelen in regio Leerdam die het best bij u passen.

Gratis advies


Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center -

Zijn zonnepanelen op mijn dak mogelijk?

Veel daken in Leerdam hebben de mogelijkheid voor zonnepanelen. Daken met pannen, riet of anderzins, er is veel mogelijk. Zonnepanelen kunnen worden geplaatst op platte of schuine daken. Profiteer veilig en optimaal van zonne-energie.

Al onze vakbekwame monteurs zijn QbisNL gecertificeerd, en plaatsen met zorg en aandacht zonnepanelen in Leerdam.

Solar experience center -

Financiën en opbrengst van zonnepanelen in Leerdam

Wat leveren zonnepanelen in Leerdam u op vraagt u zich misschien af. Hierin zijn duurzaamheid en de kosten belangrijke afwegingen.

Bovenstaande hangt af van meerdere factoren die hierop van invloed zijn. Onder andere de ligging, type zonnepanelen, dakgrootte en het aantal panelen spelen een rol in de hoeveelheid energie. Op basis van een persoonlijk gesprek vertellen onze experts u graag meer over het rendement dat te behalen valt.

Kopen of leasen

Onze adviseurs denken ook graag met u mee over het benutten van de mogelijkheden van subsidies en de financiering van zonnepanelen in Leerdam. Leasen of kopen is hierbij een belangrijke afweging.

Naast het zelf aanschaffen van zonnepanelen zijn er andere opties, bijvoorbeeld verduurzamingsmaatregelen nemen via de hypotheek of een duurzaamheidslening, deze wordt dan uitgegeven door de overheid.

Leasen en kopen hebben allebei voordelen. Leasen is het huren van zonnepanelen voor een bepaalde tijd. U kunt zo gelijk het verschil zien in de energierekening, deze is lager vanaf het gebruik. Wanneer de looptijd van het leasen voorbij is kunt u de zonnepanelen aanschaffen, voor een redelijk gunstig tarief. Uiteindelijk bent u wel meer geld kwijt dan wanneer u de zonnepanelen direct zelf zou kopen in Leerdam.

Wij zijn er voor elke regio, komt u bijvoorbeeld uit de volgende regio's? Neem gerust contact op; Breukelen, Buren, Culemborg, Doorn, Geldermalsen, Gorinchem, Houten, Nieuwegein, Tiel, Wijk bij Duurstede, Zaltbommel en Zeist.

Zelf ervaren welk nut zonnepanelen voor u hebben?
Solar Experience Center -

Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg

Solar Experiance Center Midden Nederland is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een breed scala aan duurzame energiesystemen. Niet alleen zonnepanelen, maar ook zonneboilers en infrarood verwarming.
Alles voor energiezuinige en aardgasvrije woningen en bedrijfspanden.

Wilt u weten wat u met uw huishouden of bedrijf kunt bereiken met duurzame energie? Kom dan op afspraak naar ons Solar Experience Center in Culemborg. Onze adviseurs geven u persoonlijk en eerlijk advies. We denken met u mee en laten u de diverse mogelijkheden zelf ervaren in onze inpandige modelwoning.

Nieuwsgierig? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact op voor een adviesgesprek
Solar experience center - Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg