U bent bij Solar Experience Center aan het goede adres wanneer u op zoek bent naar zonnepanelen. Wij zijn hét bedrijf voor zonnepanelen in Midden-Nederland.

Wij geven u graag advies over de juiste zonnepanelen voor uw dak in de regio van Leerdam.

U kunt contact met ons opnemen wanneer u benieuwd bent welke zonnepanelen het meest geschikt zijn voor uw dak. Wij helpen u graag verder in het keuzeproces.

Een andere mogelijkheid is een bezoek brengen aan onze showroom van Solar Experience Center. Alle informatie die u nodig heeft bij de keuze voor zonnepanelen in Leerdam verstrekken wij u hier. Onze showroom is namelijk tegelijkertijd een informatiecentrum.

Zonnepanelen Leerdam:

  • Leerdam geeft diverse subsidiemogelijkheden wanneer u wilt investeren in duurzame energie.
  • Leerdam voert unieke projecten uit om duurzaamheid te bevorderen, waaronder door het plaatsen van zonnepanelen te stimuleren.
Benieuwd wat zonnepanelen doen voor uw woning of bedrijfspand?

Gratis advies
Solar experience center -

De voordelen op een rijtje voor zonnepanelen Leerdam

Allereerst is het een belangrijk punt dat er geen CO2-uitstoot is bij het opwekken van energie door middel van zonnepanelen in Leerdam. Duurzame en groene energie die we met elkaar produceren. Dit levert een positieve bijdrage op aan het broeikaseffect. Zonnepanelen zijn recyclebaar, wat natuurlijk ook erg goed is voor het niet verspillen van materialen.

Een bijkomend voordeel van zonnepanelen op uw dak in Leerdam is dat u direct begint met sparen zodra de zonnepanelen zijn geïnstalleerd. Dit is een groot financieel voordeel, omdat u meteen begint met het terugverdienen van de aanschaf van zonnepanelen. Daarnaast bent u niet meer of minder afhankelijk van de energieprijs, omdat u uw eigen energieleverancier bent.

Onze specialisten op het gebied van zonnepanelen adviseren u graag over de beste keuzes betreft zonnepanelen in Leerdam. Altijd passend bij uw behoeftes en (financiële) situatie.

Kwaliteit en het beste rendement, voor iedereen die zonnepanelen overweegt in de regio Leerdam. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de meest passende zonnepanelen in uw situatie.

Solar experience center -

De soorten zonnepanelen

Steeds meer huishoudens in Leerdam kiezen voor zonnepanelen. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen, ieder met andere kwaliteiten. Deze lichten we graag voor u uit.

Over het algemeen zijn er 3 categorieën:

  • Mono zonnepanelen
  • Poly zonnepanelen
  • Dunne film zonnepanelen
Solar Experience - Wat zijn mono zonnepanelen?

Wat zijn mono zonnepanelen?

Mono zonnepanelen zijn bijna zwart. Ze worden ook wel mono kristallijne zonnepanelen genoemd. Ze zijn gemaakt van silicium. De mono zonnepanelen hebben een effen en egale structuur. De hoeken zijn afgerond. Tussen de cellen zijn witte of zwarte ruitjes zichtbaar.

Deze zonnepanelen zijn geschikt voor kleine daken. Ook zijn ze door de zwarte kleur erg gangbaar en populair.

Solar Experience - Wat zijn poly zonnepanelen?

Wat zijn poly zonnepanelen?

Poly zonnepanelen hebben een blauwe kleur. Een andere benaming is poly kristallijne zonnepanelen. De poly zonnepanelen zijn gemaakt van silicium. Dit geldt ook voor de mono zonnepanelen.

Solar Experience - Wat zijn dunne film zonnepanelen?

Wat zijn dunne film zonnepanelen?

Voor de grotere daken zijn dunne film zonnepanelen meer geschikt. Dit zijn grote en effen zwarte panelen. Met een dunne en fraaie uitstraling zijn ze gewild. Van de 3 soorten worden deze zonnepanelen het meest milieuvriendelijk geproduceerd.

Door de lichtgevoeligheid van de dunne film zonnepanelen is het mogelijk om per dag een langere periode energie op te wekken. Ook bij mist en schemering vindt nog energieopwekking plaats. De panelen hebben naast 30 jaar garantie ook een hoge prestatielevering.

Leveranciersverschillen

Wij geven u graag vakkundig en professioneel advies over de juiste leverancier voor uw zonnepanelen in Leerdam. Zo kiezen we samen de juiste leverancier en de juiste zonnepanelen.

Alle kwalificaties, voordelen en nadelen bespreken we graag met u. Zo bent u goed voorbereid en maakt u de juiste keuze. Dit is afhankelijk van onder andere uw woning of bedrijfspand en uw financiële situatie. Kies de zonnepanelen in regio Leerdam die het best passend zijn.

Gratis advies


Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center -

Zijn zonnepanelen op mijn dak mogelijk?

Veel daken in Leerdam hebben de mogelijkheid voor zonnepanelen. Daken met pannen, riet of anderzins, er is veel mogelijk. Zonnepanelen kunnen worden geplaatst op platte of schuine daken. Profiteer veilig en optimaal van zonne-energie.

Al onze vakbekwame monteurs zijn QbisNL gecertificeerd, en plaatsen met zorg en aandacht zonnepanelen in Leerdam.

Solar experience center -

Financiën en opbrengst

Wat leveren zonnepanelen in Leerdam u op vraagt u zich misschien af. Hierin zijn duurzaamheid en de kosten belangrijke afwegingen.

Bovenstaande hangt af van meerdere factoren die hierop van invloed zijn. Onder andere de ligging, type zonnepanelen en dakgrootte spelen hierbij een rol. Op basis van een persoonlijk gesprek vertellen onze specialisten u graag meer over het rendement dat te behalen valt.

Kopen of leasen

Onze adviseurs denken ook graag met u mee over het benutten van de mogelijkheden van subsidies en de financiering van zonnepanelen in Leerdam. Leasen of kopen is hierbij een belangrijke afweging.

Naast het zelf aanschaffen van zonnepanelen zijn er andere opties, bijvoorbeeld verduurzamingsmaatregelen nemen via de hypotheek of een duurzaamheidslening, deze wordt dan uitgegeven door de overheid.

Leasen en kopen hebben allebei voordelen. Leasen is het huren van zonnepanelen voor een bepaalde tijd. U kunt zo gelijk het verschil zien in de energierekening, deze is lager vanaf het gebruik. Wanneer de looptijd van het leasen voorbij is kunt u de zonnepanelen aanschaffen, voor een redelijk gunstig tarief. Uiteindelijk bent u wel duurder uit dan wanneer u de zonnepanelen direct zelf aanschaft.

De teruggave van BTW

Wij verzorgen voor u de BTW-teruggave op het moment dat u besluit de zonnepanelen voor uw woning in Leerdam particulier aan te schaffen. De Belastingdienst ziet uw huis dan als een klein energiebedrijfje. Daarom wordt u gerekend onder de ondernemers. Dat betekent dat u de BTW die u betaalt voor de zonnepanelen mag terugvragen bij de Belastingdienst.

Zelf ervaren welk nut zonnepanelen voor u hebben?
Solar Experience Center -

Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg

Solar Experiance Center Midden Nederland is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een breed scala aan duurzame energiesystemen. Niet alleen zonnepanelen, maar ook zonneboilers en infrarood verwarming.
Alles voor energiezuinige en aardgasvrije woningen en bedrijfspanden.


Wilt u weten wat u met uw huishouden of bedrijf kunt bereiken met duurzame energie? Kom dan naar ons Solar Experience Center in Culemborg. Onze adviseurs geven u persoonlijk en eerlijk advies. We denken met u mee en laten u de diverse mogelijkheden zelf ervaren in onze inpandige modelwoning.

Nieuwsgierig? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact op voor een adviesgesprek
Solar experience center - Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg