Canadian Solar zonnepanelen

Canadese technologie met een top prijs-kwaliteitverhouding

Canadian Solar zonnepanelen zijn ook in Nederland een van de meest gevraagde en meest gebruikte zonnepanelen. Canadian Solar is wereldwijd actief. De technische ontwikkeling vindt plaats in Canada en de productie wordt door hetzelfde bedrijf uitgevoerd in Azië. Dit is een succesformule die zorgt voor een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

  • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
  • U krijgt waar voor uw geld
  • De eerste polykristallijne panelen met meer dan 400 W
  • State-of-the-art technologie
  • Vermogensgarantie van 25 jaar
Plan direct een adviesgesprek

Google reviews

4.9/5 op basis van 56 beoordelingen

Maria Den Hartog
Maria Den Hartog
Solar experience center heeft ons enorm geholpen van de week. Al maanden lekkage door verkeerde installatie van zonnepanelen door een ander bedrijf. De lekkages werden erger en kwamen zelfs uit de lamp. Van de week Solar experience gebeld en die zijn met spoed gekomen en hebben ons direct geholpen om alle lekkages te verhelpen! We zijn jullie heel dankbaar!! En we kijken er naar uit om een mooie werkzame installatie te laten maken door jullie.
Peter
Peter
Alles is zeer goed verlopen alsmede ook het het contact en de heren (die alles komen leggen en aansluiten) hebben goed werk afgeleverd. ze denken mee en komen ook met oplossingen of alternatieven
Gert Komduur
Gert Komduur
Solar Experience is een prettig en kundig bedrijf. De communicatie loopt snel en goed. Ze denken mee en staan voor je klaar als je naderhand nog vragen hebt. Topbedrijf!
Bert Brugman
Bert Brugman
We zijn erg tevreden over het hele traject. De uitleg en informatie tijdens de verkoop van de panelen. Het nakomen van de (snelle) levering en de bekwame monteurs die voor de installatie hebben gezorgd.
Jordy Jansen
Jordy Jansen
Solar Experience Center Culemborg heeft bij ons de groepenkast vervangen, zonnepanelen geplaatst en de laadpaal aangelegd. Wegens drukte even moet wachten, maar het is het waard! Vanaf het eerste contactmoment duidelijke afspraken gemaakt, zodat we precies wisten wat ons te wachten stond. Van Jordy en zijn team een duidelijk overzicht van de kosten ontvangen waarna het eigen installatie team alles binnen 1 dag keurig heeft afgerond. Echt een aanrader!
Frank Vd sluis
Frank Vd sluis
Zeer prettig en kundig bedrijf, snel en goed opgeleverd, zou het zo weer door hun laten doen.
Arie van Cuijlenborg
Arie van Cuijlenborg
Nette mannen die onze panelen kwamen installeren, netjes op tijd en keurig werk afgeleverd. De meterkast moest aangepast worden want deze was nog uit de tijd van de dino's. Duidelijke uitleg gehad over het systeem en de vervolg handelingen door ons te doen. Wat ons betreft een 10!
Chiel Van Dorp
Chiel Van Dorp
Afgelopen week zijn er bij ons in Beusichem 18 zonnepanelen op het platte dak geïnstalleerd in combinatie met micro omvormers van Enphase. Vanaf de eerste ontmoeting in de showroom voelde het goed bij Solar Experience Center. Alles werd mij netjes en rustig uitgelegd en er is veel kennis beschikbaar voor technische vragen. Vervolgens werd een schouwafspraak ingepland waar de adviseur keurig op tijd aankwam, er werd gekeken naar mijn specifieke wensen en rekening houdend hiermee werd een definitief plan gemaakt. De jongens die het kwamen monteren gingen veilig te werk en hebben alles netjes aangesloten en schoon achter gelaten. Bij ons heeft Solar Experience Center ook de groepen kast vervangen en voorbereid op de toekomst.
Longi-Solar-zonnepanelen-prijskwaliteit

Prijs-kwaliteit verhouding

Canadian Solar zonnepanelen bieden de modernste technologieën en een hoge efficiëntie. Hier betaalt u niet de hoofdprijs voor, want deze top zonnepanelen bevinden zich in het segment van de middenprijs. Dit maken zij mogelijk door een slimme manier van ondernemen en een wereldwijde hoge productiecapaciteit. Dit zorgt voor lagere productiekosten.

Waar voor uw geld!

Canadian Solar neemt een belangrijke plaats in binnen de branche. Er is veel aandacht voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf is ISO-gecertificeerd en voert meer dan 400 kwaliteitstests uit waaraan elke module moet voldoen voor het op de markt komt. In de praktijk behalen deze zonnepanelen nooit minder, maar meestal zelfs meer vermogen dan vermeld. U heeft dan ook 25 jaar garantie op de capaciteit van de zonnepanelen.

Plan direct een gratis adviesgesprek in

State-of-the-art technologie

Canadian Solar is een absolute voorloper op het gebied van zonnetechnologie. Het ontwikkelde onder andere de eerste polykristallijne module met meer dan 400 W modulevermogen.

 

Canadian Solar zonnepanelen kopen

Bij Solar Experience Center werken we met de twee absolute toppers uit het Canadian Solar programma:

  • Canadian Solar HiKu6 High Power Dual Cell PERC Module (zwart-wit zonnepanelen). Leverbaar met een maximaal vermogen van 395 W tot 420 W.
  • Canadian Solar TOP HiKu6 N-Type (zwarte zonnepanelen). Leverbaar met een maximaal vermogen van 380 W tot 405 W

Wilt u meer weten over zelf stroom opwekken met Canadian Solar zonnepanelen? Vraag dan een vrijblijvend informatiegesprek bij ons aan, of bezoek ons Solar Experience Center met inpandige modelwoning. Hier kunnen we de verschillende mogelijkheden laten zien en voorstellen berekenen.

zonnepanelen canadian solar

Ontdek de mogelijkheden voor uw specifieke situatie

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek

Onze werkwijze

Van advies tot installatie

1

Intake

Tijdens de intake nemen wij u mee door de mogelijkheden van een zonnestroomsysteem. Wij laten u zo uitgebreid mogelijk zien welke keuzes van invloed zijn op het systeem. Vervolgens spreken wij samen uw wensen door en maken wij een eerste legplan om de mogelijkheden van uw dak in kaart te brengen.

2

Schouwafspraak

Geïnteresseerd? Dan gaan wij een schouwafspraak bij u thuis inplannen. Bij deze afspraak bekijken wij of het getekende legplan goed uit te voeren is of dat er wellicht nog onvoorziene verhinderingen zijn. We controleren de staat van het dak, we bespreken de plaatsing van de omvormer en het kabeltraject richting de meterkast.

3

Offerte op maat

Nadat wij bij u langs zijn geweest voor een schouwafspraak, maken wij een offerte op maat. In deze offerte vindt u terug welke onderdelen zijn aangeboden, wat de terugverdientijd is en welke investering nodig is voor het geboden systeem. Op deze manier heeft u een goed beeld van de werkzaamheden, eventuele subsidiemogelijkheden, kosten en opbrengsten.

4

Installatie

Uiteindelijk installeren we het systeem op de afgesproken dag. Wij komen dan met het benodigde materiaal op locatie en voeren de plaatsing uit. Door een goede voorbereiding kunnen we de installatie in één dag afronden. Wanneer het afgerond is, nemen wij het verpakkingsmateriaal netjes mee terug, zo zit u nooit met afval.

5

Oplevering en facturatie

Alleen wanneer alles helemaal geïnstalleerd is en wij er zeker van zijn dat alles in orde is, sturen wij u de factuur op. Wij zorgen er voor dat de installatie verwerkt is in het monitoringssysteem en u ontvangt de inlog hiervan.

Zonnepanelen - Nieuwegein - SEC

De voordelen van Canadian Solar

Het gaat om een van de grootste zonneproducenten ter wereld. Dat word je niet vanzelf. De zonnepanelen bevinden zich in een goede, populaire prijsklasse, tegelijkertijd is de kwaliteit van de zonnepanelen zeer hoog. Voor hun goede prijs-kwaliteitsbelofte is Canadian Solar binnen de wereld van zonne-energieontwikkeling meermaals bekroond. Er wordt voldaan aan de strengste internationale kwaliteitsnormen volgens IEC, TUV, UL en ISO. Het was ook een van de eerste leveranciers binnen de zonne-industrie met ISO-certificering.

Als een van de weinige fabrikanten ter wereld wordt van ontwikeling tot productie alles binnen één bedrijf uitgevoerd. Dit mag u ruim zien, want Canadian Solar heeft vestigingen over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ontario, Canada. De productie van de zonnepanelen vindt plaats in China. Het succes van het bedrijf, dat sinds 2001 bestaat, is gebaseerd op een slimme manier van ondernemen. Dit zorgt voor de goede prijs-kwaliteitverhouding waar Canadian Solar zonnepanelen bekend om staan.

Plan direct een afspraak in

Onderzoek en innnovatie

Canadian Solar Inc. steekt veel tijd en geld in onderzoek en blijft zo koploper in de branche. Hiervoor wordt samengewerkt met toonaangevende academische instellingen en bedrijven zoals DuPont, ECN, de Universiteit van Toronto en Shanghai Jiao Tong University. Canadian Solar levert aan ontwikkelaars van zonne-energieprojecten, grote energiebedrijven, bouwers van zonne-energiesystemen én aan goede installateurs voor zonnepanelen zoals Solar Experience Center.

Veelgestelde vragen

Hoe goed zijn Canadian Solar zonnepanelen?

Deze zonnepanelen zijn op meerdere punten een absoluut kwaliteitsproduct. De kwaliteit is bekroond met een nr. 1-positie kwaliteit/prijs verhouding, beoordeeld en uitgereikt door IHS Module Customer Insight Survey. Het is een van de meest betaalbare merken die gelijktijdig een zeer hoge kwaliteit levert. U ontvangt 25 jaar garantie op de panelen. Met een module-efficiëntie van 21,4% en een vermogen tot 665 watt / p, behoren de modules tot de krachtigste ter wereld. U mag uitgaan van een keus die leidt tot hoge opbrengsten die u een flinke besparing op energiekosten oplevert.

Waar komen Canadian Solar zonnepanelen vandaan?

Zoals de naam al doet vermoeden, worden deze zonnepanelen ontwikkeld in Canada. Het vooraanstaande, beursgenoteerde bedrijf is in 2001 opgericht door dr. Shawn Qu, voorzitter en CEO van Canadian Solar in Ontario, Canada. Inmiddels is het een van ’s werelds grootste bedrijven voor de ontwikkeling en productie van zonnepanelen. Er werken meer dan 13.124 fulltime werknemers in verschillende vestigingen, verspreidt over 6 continenten. Canadian Solar zonnepanelen zijn in 160 landen toonaangevend. In drie verschillende onderzoekscentra werken in totaal 400 ingenieurs en wetenschappers die zich bezighouden met verdere ontwikkelingen. De productie van de zonnepanelen vindt vooral plaats in Azië en Noord- en Zuid-Amerika.

Wat is de opbrengst van een Canadian Solar zonnepaneel?

Een belangrijke indicator voor de opbrengst, is het piekvermogen of Wattpiek. Het piekvermogen geeft aan hoeveel stroom zonnepanelen opwekken onder de gunstigste omstandigheden. Deze ideale omstandigheden worden zelden bereikt. Ze zijn afhankelijk van het weer, de hellingshoek van de panelen en de kwaliteit van de zonnepanelen. Alle zonnepanelen, ongeacht het merk, benutten daarom ongeveer 85% van de capaciteit. Het aantal Wattpiek is dus een belangrijke indicator om de te verwachte opbrengst te kunnen berekenen. Het goede nieuws: Canadian Solar zonnepanelen behoren tot de kwalitatieve zonnepanelen met een hoog Wattpiek dat ligt tussen de 395W tot 420W, voor een normaal formaat zonnepanelen.

De formule om de opbrengst van zonnepanelen te berekenen: Totale vermogen (in Wp) × 0,85 (benutte capaciteit)

Tijdens een schouw op locatie, of wanneer u ons bezoekt in ons Solar Experience Center zorgen we voor maatwerk berekeningen. Waaronder een berekening over het te verwachte rendement.

Wat zijn de STC-waarden van Canadian Solar zonnepanelen?

STC-waarden staat voor standaard test conditie waarden. Zonnepanelen worden op veel punten getest. Deze testpunten en -omstandigheden zijn voor alle zonnepanelen gelijk. Zonnepanelen worden getest onder omstandigheden van 25 graden Celsius en een instraling van 1.000 watt per vierkante meter.

Enkele belangrijke waarden die inzicht geven over de kwaliteit van de zonnepanelen zijn de waarden: Nominal Max. Power (Pmax), de Module Efficiency, de kortsluitstroom (Isc) en nullastspanning (Voc). De Voc bepaalt het maximum aantal panelen in één string. De Isc is een waarde om de maximale stroom in de string te berekenen.

De Canadian Solar zonnepanelen in ons assortiment hebben de volgende waarden:

Model HiKu6 Mono PERC
Pmax: 0.34 % / °C
Module Efficiency: 20,2~21,5%

Model HiKu6 All Black
Pmax: 0.34 % / °C
Module Efficiency: 19,5~20,7%

Wat is de Pmax waarde?

Pmax is een waarde die in procenten het verlies aan rendement weergeeft wanneer de temperatuur van de zonnepanelen, dus niet van de buitentemperatuur, boven de 30 graden Celsius uitstijgt. Bij hoge temperaturen brengen zonnepanelen namelijk een lager rendement op dan bij de testwaarden van 25 graden. Dit verlies aan rendement wordt uitgedrukt in Pmax. Kwalitatieve zonnepanelen hebben een Pmax van minder dan 0,50 %/°C.

Wat is Module Efficiency?

De module efficiency van zonnepanelen geeft in procenten aan hoeveel zonlicht er in elektriciteit wordt omgezet onder de STC-testomstandigheden. Hoe hoger dit getal is, hoe meer rendement de zonnepanelen leveren. Kwalitatieve zonnepanelen hebben minimaal een Module Efficiëntie van 20%.

Hoelang gaan Canadian Solar zonnepanelen mee?

Het bedrijf geeft 25 jaar garantie op materiaal en op de prestaties van de zonnepanelen. Dit betekent dat u van deze zonnepanelen een lange levensduur mag verwachten van 25 tot 30 jaar.

Projecten

van begin tot einde betrokken

Zonnepanelen buitengebied Beesd

Aantal

30

Prestatie Wp:

12.000

Oriëntatie

Noord/ West Zuid/Oost

Opbrengst p/j kWh:

9.802

Zonnepanelen Zwarte Kamp Geldermalsen

Aantal

27

Prestatie Wp:

10.800

Oriëntatie

Zuid/Oost/West

Opbrengst p/j kWh:

8.640

Zonnepanelen Geldermalsen-West

Aantal

16

Prestatie Wp:

6.400

Oriëntatie

Noord/ Oost

Opbrengst p/j kWh:

4.280

Zonnepanelen Grindmeer Houten

Aantal

48

Prestatie Wp:

19.680

Oriëntatie

Zuid

Opbrengst p/j kWh:

19.072

Zonnepanelen De Horden Wijk bij Duurstede

Aantal

14

Prestatie Wp:

5.650

Oriëntatie

Zuid/Oost/West

Opbrengst p/j kWh:

5.393

Zonnepanelen Parijsch-Oost Culemborg-2

Zonnepanelen Parijsch-Oost Culemborg

Aantal

18

Prestatie Wp:

7.920

Oriëntatie

Oost/Zuid/West

Opbrengst p/j kWh:

7.161

Zonnepanelen Bradaal Culemborg

Aantal

96

Prestatie Wp:

39.360

Oriëntatie

Zuid/ West

Opbrengst p/j kWh:

39.100

Zonnepanelen-Herenstraat-Culemborg-SEC

Zonnepanelen Herenstraat Culemborg

Aantal

18

Prestatie Wp:

7.200

Oriëntatie

Oost/ West

Opbrengst p/j kWh:

5.961

Zonnepanelen Terweijde Culemborg

Aantal

22

Prestatie Wp:

9.240

Oriëntatie

Zuid/Oost

Opbrengst p/j kWh:

9.185

Zonnepanelen centrum Bunnik

Aantal

40

Prestatie Wp:

16.800

Oriëntatie

Oost/ West

Opbrengst p/j kWh:

13.562

Masterwatt Janssen SEC

Masterwatt elektrische radiator

Zonnepanelen Hooghendijck Beusichem

Aantal

460

Prestatie Wp:

179.400

Oriëntatie

Zuid/Oost/West

Opbrengst p/j kWh:

165.048

Zonnepanelen Kleine Buitenom Culemborg

Aantal

31

Prestatie Wp:

12.400

Oriëntatie

Noord/ West

Opbrengst p/j kWh:

11.467

Zonnepanelen industrieterrein Zaltbommel

Aantal

138

Prestatie Wp:

56.580

Oriëntatie

Zuid/ West

Opbrengst p/j kWh:

53.784

Zonnepanelen-Culemborg-Singel-SEC

Zonnepanelen Culemborg Singel

Aantal

21

Prestatie Wp:

8.400

Oriëntatie

Zuid/Oost

Opbrengst p/j kWh:

7.896

Ecaros installatie Badkamer dakkapel SEC

Ecaros installatie badkamer

Zonnepanelen Kornedijk Buurmalsen

Aantal

14

Prestatie Wp:

5.630

Oriëntatie

Zuid

Opbrengst p/j kWh:

4.505

zonnepanelen-sec-zeist-2

Zonnepanelen Zeist-Dijnselburg

Aantal

22

Prestatie Wp:

8.800

Oriëntatie

Zuid/ West

Opbrengst p/j kWh:

8.298

Zonnepanelen Fructus Dodewaard

Aantal

305

Prestatie Wp:

118.950

Oriëntatie

Zuid/Oost/West

Opbrengst p/j kWh:

109.434

Zonnepanelen-SEC-Parijsch-West

Zonnepanelen Parijsch-West Culemborg

Aantal

10

Prestatie Wp:

4.300

Oriëntatie

Oost/ West

Opbrengst p/j kWh:

3.475

Ecaros Buitenruimte RAL kleur

Ecaros speciale RAL kleur

Zonnepanelen-Culemborg-binnenstad-1

Zonnepanelen binnenstad Culemborg

Aantal

19

Prestatie Wp:

8.550

Oriëntatie

Noord/ Zuid

Opbrengst p/j kWh:

5.809

Zonnepanelen Monnikenhof Vianen

Aantal

10

Prestatie Wp:

4.100

Oriëntatie

Zuid/ West

Opbrengst p/j kWh:

3.770

Ecaros Gipsplafond kantoor

Ecaros installatie kantoor

Ecaros 2x 360w Eettafel SEC

Ecaros installatie eettafel

Zonnepanelen-Dreven-Culemborg-REC

Zonnepanelen Dreven Culemborg

Aantal

12

Prestatie Wp:

5.040

Oriëntatie

Zuid/Oost

Opbrengst p/j kWh:

4.937

Ecaros installatie badkamer SEC

Ecaros installatie badkamer

Zonnepanelen Molenzicht Culemborg

Aantal

17

Prestatie Wp:

6.800

Oriëntatie

Oost/Zuid/West

Opbrengst p/j kWh:

5.890

Zonnepanelen Parijsch Culemborg

Aantal

12

Prestatie Wp:

5.040

Oriëntatie

Oost/ West

Opbrengst p/j kWh:

4.065

Ecaros Kantoor Gipsplafond

Ecaros installatie zolderkamer

Zonnepanelen-Focus-Culemborg-project

Zonnepanelen Project Focus Culemborg

Aantal

200

Prestatie Wp:

82.000

Oriëntatie

Oost/Zuid/West

Opbrengst p/j kWh:

72.160

Zonnepanelen Lingedijk Acquoy

Aantal

27

Prestatie Wp:

11.340

Oriëntatie

Oost/Zuid/West

Opbrengst p/j kWh:

9.568

InfraredFix van Driel

Ecaros InfraredFix ophangsysteem

Ecaros woonkamer installatie SEC

Ecaros installatie woonkamer + eettafel

Zonnepanelen De Horden Wijk bij Duurstede

Zonnepanelen De Horden Wijk bij Duurstede

Aantal

6

Prestatie Wp:

2.640

Oriëntatie

Zuid/West - Noord/Oost

Opbrengst p/j kWh:

2.195

Zonnepanelen Markt Culemborg

Aantal

36

Prestatie Wp:

15.120

Oriëntatie

Zuid/Oost

Opbrengst p/j kWh:

14.188

Ecaros woonkamer SEC

Ecaros installatie woonkamer

Zonnepanelen-Doorn SEC-1

Zonnepanelen Doorn

Aantal

10

Prestatie Wp:

4.000

Oriëntatie

Zuid/Oost

Opbrengst p/j kWh:

3.878

Ecaros 1000w uitbouw SEC

Ecaros installatie kantoorruimte

Zonnepanelen centrum Wijk bij Duurstede

Aantal

21

Prestatie Wp:

8.520

Oriëntatie

Zuid/ West

Opbrengst p/j kWh:

8.383

Zonnepanelen binnenstad Zaltbommel

Aantal

8

Prestatie Wp:

3.200

Oriëntatie

Zuid/ West

Opbrengst p/j kWh:

3.068

Ecaros InfraredFix SEC

Ecaros InfraredFix ophangsysteem

Zonnepanelen Passantenhaven Vianen

Aantal

18

Prestatie Wp:

7.280

Oriëntatie

Zuid/Oost/West

Opbrengst p/j kWh:

6.992