Op zoek naar een specialist voor Zonnepanelen in Midden-Nederland? Dan bent u bij Solar Experience Center aan het juiste adres.

Met plezier geven wij u advies over zonnepanelen op het dak, bijvoorbeeld van uw woning of bedrijfspand in Nieuwegein.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraagt u zich af welke zonnepanelen het meest geschikt zijn? Neem dan contact met ons op.

Ook is het mogelijk om langs te komen bij de showroom van Solar Experience Center. Hier krijgt u alle mogelijke informatie over zonnepanelen in Nieuwegein. Onze showroom is namelijk tegelijkertijd een informatiecentrum.

Zonnepanelen Nieuwegein:

  • Nieuwegein stelt diverse subsidies ter beschikking voor de aanschaf van zonnepanelen, zowel particulier als voor bedrijven
  • Zonnepanelen zijn gemiddeld al na zo'n 6 jaar terugverdiend.
Benieuwd wat zonnepanelen doen voor uw woning of bedrijfspand?

Gratis advies
Solar experience center -

Voordelen van zonnepanelen in Nieuwegein

Zonne-energie: duurzaam en groen. Er komt geen CO2 vrij bij het opwekken van energie bij onze zonnepanelen in Nieuwegein. Met elkaar produceren we dus volledig schone en duurzame energie. Een uiterst positieve bijdrage op het broeikaseffect. Daarnaast kunnen zonnepanelen helemaal worden gerecycled.

Het is natuurlijk fijn dat zonnepanelen in Nieuwegein zo duurzaam zijn en een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Maar ook belangrijk zijn de financiële voordelen. U wekt met onze zonnepanelen uw eigen energie op. Zo bent u veel meer onafhankelijk van de energieprijs. Zijn de zonnepanelen geïnstalleerd, dan begint u direct met besparen.

Onze specialisten op het gebied van zonnepanelen adviseren u graag over de beste keuzes betreft zonnepanelen in Nieuwegein. Altijd passend bij uw behoeftes en (financiële) situatie.

U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen van de beste kwaliteit. Wij hebben de beste zonnepanelen van de regio Nieuwegein. Wij gaan voor kwaliteit en het beste rendement. Zo komen we alles en iedereen tegemoet.

Solar experience center -

De soorten zonnepanelen

Ongeveer 2000 huishoudens hebben al zonnepanelen in Nieuwegein, u bent ze vast al wel tegengekomen. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen en deze hebben ieder een eigen voordeel.

Over het algemeen zijn er 3 categorieën:

  • Mono zonnepanelen
  • Poly zonnepanelen
  • Dunne film zonnepanelen
Solar Experience - Wat zijn mono zonnepanelen?

Wat zijn mono zonnepanelen?

Mono zonnepanelen zijn bijna zwart. Ze worden ook wel mono kristallijne zonnepanelen genoemd. Ze zijn gemaakt van silicium. De mono zonnepanelen hebben een effen en egale structuur. De hoeken zijn afgerond. Tussen de cellen zijn witte of zwarte ruitjes zichtbaar.

Deze zonnepanelen zijn geschikt voor kleine daken. Ook zijn ze door de zwarte kleur erg gangbaar en populair.

Solar Experience - Wat zijn poly zonnepanelen?

Wat zijn poly zonnepanelen?

Poly zonnepanelen hebben een blauwe kleur. Een andere benaming is poly kristallijne zonnepanelen. De poly zonnepanelen zijn gemaakt van silicium. Dit geldt ook voor de mono zonnepanelen.

Solar Experience - Wat zijn dunne film zonnepanelen?

Wat zijn dunne film zonnepanelen?

Voor de grotere daken zijn dunne film zonnepanelen meer geschikt. Dit zijn grote en effen zwarte panelen. Met een dunne en fraaie uitstraling zijn ze gewild. Van de 3 soorten worden deze zonnepanelen het meest milieuvriendelijk geproduceerd.

Door de lichtgevoeligheid van de dunne film zonnepanelen is het mogelijk om per dag een langere periode energie op te wekken. Ook bij mist en schemering vindt nog energieopwekking plaats. De panelen hebben naast 30 jaar garantie ook een hoge prestatielevering.

Leveranciersverschillen

Naast verschillende soorten zonnepanelen zijn er natuurlijk ook verschillende leveranciers van deze panelen. Graag geven wij u eerlijk en vakkundig advies, zo kiest u de juiste zonnepanelen van de goede leverancier.

Wij hebben veel verstand van zonnepanelen, alle voor- en nadelen van zonnepanelen en leveranciers zetten we met u op een rijtje. Dit is ook afhankelijk van uw woning of bedrijfspand. Zo kiest u de zonnepanelen in regio Nieuwegein die het meest passend zijn bij uw financiën en eisen.

Gratis advies


Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center -

Zijn zonnepanelen op mijn dak mogelijk?

Veel daken in Nieuwegein zijn geschikt voor zonnepanelen. Dit kan op allerlei soorten daken. Bijvoorbeeld dakpannen of riet. Zonnepanelen kunnen worden geplaatst op platte of schuine daken. Er zijn vele opties. Profiteer zo veilig en optimaal mogelijk van zonne-energie.

Al onze vakbekwame monteurs zijn QbisNL gecertificeerd, en plaatsen met zorg en aandacht zonnepanelen in Nieuwegein.

Solar experience center -

De financiering en de opbrengst

U bent vast benieuwd wat zonnepanelen op uw dak in Nieuwegein u aan opbrengsten geven. Duurzaamheid en de energierekening zijn hierbij belangrijke factoren.

Bovenstaande hangt af van meerdere factoren die hierop van invloed zijn. Onder andere de ligging, type zonnepanelen en dakgrootte spelen hierbij een rol. Op basis van een persoonlijk gesprek vertellen onze specialisten u graag meer over het rendement dat te behalen valt.

Kiezen voor kopen of leasen?

Onze adviseurs denken ook graag met u mee over het benutten van de mogelijkheden van subsidies en de financiering van zonnepanelen in Nieuwegein. Leasen of kopen is hierbij een belangrijke afweging.

Naast het zelf aanschaffen van zonnepanelen zijn er andere opties, bijvoorbeeld verduurzamingsmaatregelen nemen via de hypotheek of een duurzaamheidslening die de overheid uitgeeft.

Leasen en kopen hebben beide voordelen. Leasen is het huren van zonnepanelen voor een bepaalde tijd. U kunt zo gelijk het verschil zien in de energierekening, deze is lager vanaf het gebruik. Wanneer de looptijd van het leasen voorbij is kunt u de zonnepanelen aanschaffen, voor een redelijk gunstig tarief. Echter is deze optie uiteindelijk wel duurder dan de zonnepanelen meteen van eigen geld aanschaffen.

De teruggave van BTW

Wij verzorgen voor u de Btw-teruggave op het moment dat u besluit de zonnepanelen voor uw woning in Nieuwegein particulier aan te schaffen. De Belastingdienst ziet uw huis vanaf nu namelijk als een mini-energiebedrijfje. Daarom wordt u gerekend als ondernemer. Dat betekent dat u de BTW die u betaalt voor de zonnepanelen mag terugvragen bij de Belastingdienst.

Ook voor de regio's Buren, Culemborg, Geldermalsen, Houten, Leerdam en Tiel kunt u bij Solar Experience Center terecht!

Zelf ervaren welk nut zonnepanelen voor u hebben?
Solar Experience Center -

Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg

Solar Experiance Center Midden Nederland is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een breed scala aan duurzame energiesystemen. Niet alleen zonnepanelen, maar ook zonneboilers en infrarood verwarming.
Alles voor energiezuinige en aardgasvrije woningen en bedrijfspanden.


Wilt u weten wat u met uw huishouden of bedrijf kunt bereiken met duurzame energie? Kom dan naar ons Solar Experience Center in Culemborg. Onze adviseurs geven u persoonlijk en eerlijk advies. We denken met u mee en laten u de diverse mogelijkheden zelf ervaren in onze inpandige modelwoning.

Nieuwsgierig? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact op voor een adviesgesprek
Solar experience center - Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg