Denkt u al een tijdje na over het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand? Wij van Solar Experience Center helpen u graag bij dit proces. Een manier om uw woning of bedrijfspand ‘groener’ te maken is door het plaatsen van REC zonnepanelen.

Gratis advies
Solar experience center -

REC zonnepanelen

REC zonnepanelen zijn zonnepanelen ontwikkelt door het Noorse bedrijf REC. De hypermoderne gerobotiseerde productie van REC is gevestigd in Singapore. REC produceert geavanceerde poly kristallijne panelen, die uit het hele kleurspectrum van instraling een hoog rendement behalen. Dit maakt de zonnepanelen geschikt voor het snel wisselende weer hier in Nederland, waar ongeveer 70% van de tijd indirect licht schijnt en 30% min of meer direct licht.

REC maakt daarnaast gebruik van de TwinPeak technologie, waarbij de zonnecellen in twee worden gesneden. Dit betekent dat een zonnepaneel uit 120 zonnecellen bestaat tegenover 60 zonnecellen bij een normaal zonnepaneel. Ook verdeelt het zonnepaneel zich als het ware in twee gelijke delen. Wanneer een deel van het zonnepaneel in de schaduw ligt, blijft het rendement hierdoor nog steeds uitstekend.

Door het vele onderzoek naar rendementsverhoging tegen de laagst mogelijke kosten, heeft REC de beste prijs/kwaliteitsverhouding. De zonnepanelen blijven ook bij hoge temperaturen zeer goed produceren vanwege de temperatuur coëfficiënt van -0,4%. Daarnaast hebben de REC zonnepanelen in de praktijk na 25 jaar nog steeds een opbrengst boven de 90% van uw productie ten opzichte van het eerste jaar.

Solar experience center -

Als beste uit de test

De REC zonnepanelen komen het beste uit de test volgens een onderzoek van het Duitse vaktijdschrift Photon. REC zonnepanelen hebben de CO2 uitstoot tijdens het fabricage proces weten te halveren vergeleken met de zonnepanelen van andere fabrikanten. Daarnaast won REC de titel van ‘Top Performer’ in de DNV GL PV Scorecard betrouwbaarheidstest in 2016, 2017 en 2018 voor TwinPeaks2. De REC zonnepanelen zijn vanuit milieu oogpunt ideaal en leveren gegarandeerd een hoge kwaliteit.

Gratis advies

Dé beste partner om uw woning te verduurzamen

Solar Experience Center helpt u met de gehele duurzame oplossing voor uw woning of bedrijfspand. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een breed scala aan duurzame energiesystemen, waaronder REC zonnepanelen. Alles voor energiezuinige en aardgasvrije woningen en bedrijfspanden.

Wij zijn er voor iedereen in de regio Breukelen, Buren, Culemborg, Doorn, Geldermalsen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Nieuwegein, Tiel, Wijk bij Duurstede, Zaltbommel en Zeist.

Wilt u meer informatie over het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand? Door het gebruik van bijvoorbeeld zonneboilers of infrarood verwarming. Wij geven u rustig antwoord op al uw vragen en rekenen altijd geheel vrijblijvend uw investering uit, zonder verplichtingen. Neem hieronder contact met ons op of kom gerust eens langs in de showroom!

Neem direct contact op voor een adviesgesprek
Solar experience center - Dé beste partner om uw woning te verduurzamen