Bij Solar Experience Center ​kunt u diverse type zonnepanelen kopen, een van de fabrikanten en leveranciers van zonnepanelen die wij aanbieden is Suntech. Suntech is één van de grootste producenten van zonnepanelen ter wereld en een van de oudste zonnepaneelfabrikanten. In China worden de panelen geproduceerd en in 80 verschillende landen worden de zonnepanelen verkocht. Daarnaast is Suntech koploper op het gebied van technologische ontwikkeling in de zonne-energie branche.

Suntech focust zich op het continue proces van ontwikkelen, produceren en verbeteren van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen en het productieproces hiervan. Een hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en kostenvoordelen voor de klant zijn erg belangrijk voor de zonnepaneel fabrikant. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2001 werkt het onderzoeks- en ontwikkelteam van Suntech nauw samen met de Universiteit van New South Wales in Australië.

Voordelen van Suntech

Elk Suntech paneel is met grote zorg gefabriceerd om een optimale presentatie te kunnen leveren. Zowel monokristallijne als polykristallijne zonnepanelen worden geproduceerd door Suntech. Deze zonnepanelen zijn geschikt om extreme weersomstandigheden te doorstaan en een optimaal rendement te leveren, zelfs bij weinig licht. De zonnepanelen kunnen een belasting aan tot orkaan categorie 5. De panelen zijn gemaakt van ijzersterke materialen en toch licht van gewicht. Het rendement van de Suntech panelen kan oplopen tot bijna 18%. Hiermee behoren de zonnepanelen van Suntech tot één van de meest efficiënte op de markt.

Gratis advies
Solar experience center -

Series zonnepanelen

Als één van de voorlopers in de zonne-industrie heeft Suntech een aantal verschillende series in hun aanbod. De Standaard Series, HIPerforma series, HIPower series, HIDigital series en de HISpec series. Door de verschillende series zonnepanelen kunnen er specifieke zonnepanelen worden aangeboden, aangepast aan woning en type gebruik.

Suntech zonnepanelen aanschaffen

Bent u enthousiast over de Suntech zonnepanelen? Onze specialisten van Solar Experience gaan graag met u in gesprek welke panelen het meest geschikt zijn voor uw huis of gebouw. Van ons hoeft u geen strandaard leveranciersverhaal te verwachten. Als Solar Experience willen wij met u in gesprek over uw doelen, wensen en financiële mogelijkheden. Samen zullen we zoeken naar de gunstigste opstelling, het beste type zonnepaneel en het juiste aantal.

Solar experience center -

Solar Experience Center om uw woning te verduurzamen

Wij helpen u met de complete duurzame oplossing voor uw woning of bedrijfspand. Onze specialisten leveren en plaatsen een breed scala aan duurzame energiesystemen, waaronder Suntech zonnepanelen. Alles voor energiezuinige en aardgasvrije bedrijfspanden en woningen.

Wij zijn er voor iedereen in de regio Breukelen, Buren, Culemborg, Doorn, Geldermalsen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Nieuwegein, Tiel, Wijk bij Duurstede, Zaltbommel en Zeist.

Wilt u meer informatie over het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand? Door het gebruik van bijvoorbeeld zonneboilers of infrarood verwarming. Wij geven u rustig antwoord op al uw vragen en rekenen altijd geheel vrijblijvend uw investering uit, zonder verplichtingen. Neem hieronder contact met ons op of kom gerust eens langs in de showroom op afspraak!

Neem direct contact op voor een adviesgesprek
Solar experience center - Solar Experience Center om uw woning te verduurzamen