Solar Experience Center is uw expert op het gebied van zonnepanelen in de regio Midden-Nederland.

Woont u in de buurt van Tiel en bent u benieuwd of er panelen op uw dak passen? Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 66% van de daken geschikt is voor zonnepanelen. Wij van Solar Experience Center adviseren u eerlijk en vakkundig over zonnepanelen op het dak van uw huis of bedrijf in Tiel.

Kom langs bij het Solar Experience Center in Culemborg op afspraak: een informatie centrum en showroom in één. Bekijk diverse types zonnepanelen en posities op ons voorbeeld van een woning. Krijg advies van onze experts over welke panelen het beste bij uw wensen passen.

Maak uw huis of bedrijf in Tiel zuiniger qua energie: kies voor de zonnepanelen van Solar Experience Center.

Zelf ervaren wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen?
Gratis advies
Solar experience center -

Eerlijk advies over zonnepanelen in Tiel

Gemeente Tiel heeft als doel om in 2050 neutraal te zijn qua energie. Veel inwoners in Tiel halen al voordeel uit groene energie. Kies ook voor panelen en verduurzaam ook uw woning!

Onze monteurs maken uw huis of bedrijf vrij van aardgas en/of zuiniger door middel van zonnepanelen. U krijgt van ons altijd eerlijk en deskundig advies. We willen met u in gesprek over uw wensen, doelen en de kansen. Zo zoeken we samen naar het beste type zonnepanelen en de beste opstelling. Op deze manier krijgt u persoonlijk advies en panelen van de beste kwaliteit.

Naast het feit dat zonnepanelen 100% groene energie geven, levert het ook financiële voordelen op. U wekt namelijk uw eigen elektriciteit op. Hierdoor bent u minder afhankelijk van de energieprijs. Zodra de panelen geïnstalleerd zijn, begint u direct met besparen!

Solar experience center -

Projecten

Particulier
Solar Experience -

Zonnepanelen Harderwijk

 • Aantal panelen: 12
 • Oriëntatie: Zuid/Oost
 • Prestatie Wp: 4.800
 • Opbrengst per jaar kWh: 4.047
Lees verder
Particulier
Solar Experience -

17 Zonnepanelen Meteren

 • Aantal panelen: 17
 • Oriëntatie: Zuid/West
 • Prestatie Wp: 6.630
 • Opbrengst per jaar kWh: 5.497

Welke soorten zonnepanelen zijn er?

Zo’n 1.500 daken in Tiel zijn al voorzien van zonnepanelen. Maar niet ieder paneel is hetzelfde. Er zijn namelijk verschillende soorten, met allen hun eigen voordelen.

Ze zijn over het algemeen in te delen in 3 categorieën:

 • Mono zonnepanelen
 • Poly zonnepanelen
 • Dunne film zonnepanelen
Solar Experience - Wat zijn mono zonnepanelen?

Wat zijn mono zonnepanelen?

Deze zonnepanelen worden ook wel monokristallijn genoemd. De structuur van het silicium van deze panelen bestaat namelijk uit één groot kristal. Door de manier van produceren hebben deze zonnepanelen het hoogste rendement van de drie soorten.

De mono panelen zijn vrij donker, hebben een effen structuur en zien er egaal uit. Door de afgeronde hoeken van de cellen zijn er kleine witte of zwarte ruitjes tussen de cellen te zien. Vanwege hun hoge en stabiele opbrengt worden ze onder meer ingezet op kleine daken.

Solar Experience - Wat zijn poly zonnepanelen?

Wat zijn poly zonnepanelen?

Deze zonnepanelen zijn lichter dan mono panelen, en blauw van kleur. Hoewel deze zonnepanelen ook gemaakt zijn van silicium, is het productieproces een stuk complexer. De opbrengt is iets lager dan van het mono zonnepaneel, maar ze zijn een stuk goedkoper. Daarom worden deze vaker gelegd op grote en gunstig gelegen daken.

Solar Experience - Wat zijn dunne film zonnepanelen?

Wat zijn dunne film zonnepanelen?

Dit zijn egale zwarte zonnepanelen, met een zwarte frame. Ze zijn, net als poly panelen, geschikt voor grote daken. Het productieproces is een stuk milieuvriendelijker dan bij de andere zonnepanelen. Door de lichtgevoeligheid van de panelen kan er voor een lange periode per dag energie opgewekt worden. Vooral op erg warme en zonnige dagen presteert dit type zonnepaneel beter. Naast de 30 jaar garantie heeft het een hoge prestatiegarantie.

Verschillen tussen leveranciers

Niet alleen zijn er diverse zonnepanelen, maar er zijn ook diverse leveranciers. Wij van Solar Experience Center hebben voldoende ervaring met het installeren van zonnepanelen in Tiel. We bieden enkel de beste kwaliteit en uitstekende service.

Wij zijn goed thuis in de markt van de panelen en kennen de voor- en nadelen van de leveranciers. Tijdens een persoonlijk gesprek zullen we u voorzien van advies over de aanschaf van zonnepanelen die het beste passen bij uw huis of bedrijf in Tiel, uw wensen en financiële situatie. Neem gratis contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Gratis advies


Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center -

Kunnen er zonnepanelen op mijn dak?

In de gemeente Tiel is maar liefst 66% van de woningen al geschikt voor panelen. Van pannen tot golfplaten en van bitumen tot riet. We plaatsen de panelen zowel op schuine als op platte daken. Op platte daken gebruiken we een speciale constructie voorzien van ballast, zodat u veilig en optimaal profiteert van zonne-energie.

Samen zoeken we de beste panelen voor uw dak. Ook bekijken we de beste manier om de panelen op uw dak aan te brengen.

Al onze vakbekwame monteurs zijn QbisNL-gecertificeerd, en het plaatsen van zonnepanelen gebeurt met zorg en aandacht in Tiel.

Solar experience center -

Rendement & financiering

Natuurlijk wilt u weten wat zonnepanelen op uw dak in Tiel u kunnen opleveren. Zowel op het gebied van duurzaamheid, als voor uw energie rekening. Wij zouden u graag willen zeggen: bespaar tot wel 40%. Dit is echter afhankelijk van een aantal factoren.

Denk hierbij aan de ligging van de panelen ten opzichte van de zon, de hoek van straling en het aantal uren zon per jaar. De adviseurs van Solar Experience Center vertellen u in een persoonlijk gesprek alles over het rendement dat u kunt behalen.

Leasen of kopen?

Ook denken we graag mee over de mogelijkheden van het benutten van regelingen voor subsidie en de financiering van de zonnepanelen in Tiel. Het kan namelijk zijn dat er subsidie beschikbaar is. We bekijken wat voor u interessanter is: leasen of kopen.

Het kopen van zonnepanelen kan met eigen geld, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Denk aan een lening voor duurzaamheid van de overheid, of het nemen van maatregelen om te verduurzamen via uw hypotheek.

Bij leasen huurt u de panelen voor een bepaalde tijd. Het voordeel hiervan is dat u gelijk kunt profiteren van een lagere energierekening. Aan het einde van de looptijd kunt u gebruik maken van de optie om voor een relatief klein bedrag eigenaar worden van de zonnepanelen. Deze optie is uiteindelijk wel duurder, dan wanneer u de panelen direct zelf aanschaft.

Neem ook gratis en vrijblijvend contact met ons op wanneer je uit de regio's Breukelen, Buren, Culemborg, Doorn, Geldermalsen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Nieuwegein, Wijk bij Duurstede, Zaltbommel of Zeist komt.

Zelf ervaren wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen?
Solar Experience Center -

Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg

Solar Experiance Center Midden Nederland is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een breed scala aan duurzame energiesystemen. Niet alleen zonnepanelen, maar ook zonneboilers en infrarood verwarming.
Alles voor energiezuinige en aardgasvrije woningen en bedrijfspanden.

Wilt u weten wat u met uw huishouden of bedrijf kunt bereiken met duurzame energie? Kom dan op afspraak naar ons Solar Experience Center in Culemborg. Onze adviseurs geven u persoonlijk en eerlijk advies. We denken met u mee en laten u de diverse mogelijkheden zelf ervaren in onze inpandige modelwoning.

Nieuwsgierig? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact op voor een adviesgesprek
Solar experience center - Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg