De betrouwbare regionale installateur voor zonnepanelen.

Solar Experience Center is een regionale aanbieder en installateur voor Zonnepanelen in Zaltbommel. Dit is van belang. Want duurzaamheid gaat verder dan zelf stroom wekken alleen. Door regionaal te werken, dragen we bij aan de duurzaamheid. Maar natuurlijk is er meer…

De huidige markt geeft u veel opties in aanbieders van panelen. Ook in Zaltbommel. Het belang wordt dus nog groter om een doordachte keuze te maken. Als laatste wilt u goede info krijgen over het zelf opwekken van stroom. Hierbij wilt u een zo hoog mogelijk rendement. Bij Solar Experience Center bent u verzekerd van:

 • Plaatsing van eersteklas panelen die u een hoog rendement geven;
 • Oplossingen op maat, goed advies en een top service;
 • Van offerte tot oplevering werkt u met één ervaren partner;
 • Plaatsing door onze eigen Qbis NL gecertificeerde monteurs;
 • Garanties tot 30 jaar (afhankelijk van merk) op uw panelen;
 • Schouw op locatie in Zaltbommel of kom Solar Experience Center met modelwoning beleven in onze showroom.
Benieuwd wat zonnepanelen doen voor uw huis of pand?
Gratis advies
Solar experience center -

Verzekerd zijn van een duurzaam besluit

De ontwikkelingen in panelen hebben de laatste jaren niet stilgestaan. De nieuwste generaties panelen zijn gevoeliger voor licht en zorgen zo voor een hoger rendement. Bij Solar Experience Center werken we enkel met bewezen, betrouwbare merken. Dit linkt duur, maar is het niet. Uw winst zit namelijk in het rendement dat u met uw zonnepanelen in Zaltbommel haalt. Kwaliteit en levensduur maken het verschil.

Solar experience center -

Projecten

Particulier
Solar Experience -

Zonnepanelen Harderwijk

 • Aantal panelen: 12
 • Oriëntatie: Zuid/Oost
 • Prestatie Wp: 4.800
 • Opbrengst per jaar kWh: 4.047
Lees verder
Particulier
Solar Experience -

17 Zonnepanelen Meteren

 • Aantal panelen: 17
 • Oriëntatie: Zuid/West
 • Prestatie Wp: 6.630
 • Opbrengst per jaar kWh: 5.497
Particulier
Solar Experience -

Zonnepanelen Soest

 • Aantal panelen: 22
 • Oriëntatie: Deel oost en deel zuid
 • Prestatie Wp: 4.620
 • Opbrengst per jaar kWh: 3.927

Zonnepanelen in Zaltbommel, stap-voor-stap

U heeft zeker al veel gehoord over de opties van panelen. Dit neemt niet weg dat u nog met vragen zit. Tijdens een schouw op locatie nemen we de tijd om uw vragen te voorzien van een antwoord. U bent ook van harte welkom in onze Experience Center waar u direct de diverse panelen kunt bekijken. We zetten de opties voor uw pand in Zaltbommel op een rij. We maken direct een overzicht die inzicht geeft in investeringen, rendement en terugverdientijd. De plaatsing van uw panelen van zowel hellende als platte daken gebeurt altijd netjes. We werken namelijk van meterkast tot jouw dak met ons eigen, vaste team van gecertificeerde monteurs. Een vast team dat uw zonnepanelen in Zaltbommel plaatst. Zij brengen de constructie onder de panelen aan. Zij plaatsen de omvormer en nodige kabels. Ook verzorgen zij de bedrading naar de meterkast. Daarbij verzorgen ze de aansluiting of uitbreiding op de groepenkast. Altijd net werk, goede antwoorden, aanbiedingen en service. Dat is onze standaard. Op onze panelen krijgt u 25 tot 30 jaar garantie.

Solar experience center -

Zonnepanelen of -collectoren, wat is het verschil?

Zonnepanelen en -collectoren zijn twee verschillende producten met elk een eigen werking en functie. Panelen wekken door middel van zonlicht stroom op die gebruikt kan worden voor apparaten of het laden van een auto. Een zonnecollector is bestemd voor het opwarmen van water. Deze wordt geplaatst met een zonneboiler. Wanneer de ruimte het toelaat, kunt u panelen en collectoren prima naast elkaar plaatsen. Bent u naast zonnepanelen in Zaltbommel benieuwd naar het plaatsen van zonnecollectoren en een zonneboiler? Of misschien wel infrarood verwarming? Ook dan helpen wij u graag.

Gratis advies


Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center - Solar experience center -

Zonnepanelen op elk type dak

Heeft u een woning in Zaltbommel met een plat dak, een leidak of een rieten dak? Ook dan is plaatsing van panelen mogelijk. We bieden panelen voor alle soorten daken. We maken een overzicht op maat dat inzicht geeft in de soorten panelen die gebruikt kunnen worden. In dit overzicht vindt u ook de opties in constructie en het legplan. Om het overzicht compleet te maken, voegen wij ook een begroting van uw rendement toe.

Solar experience center -

Onze merken zonnepanelen

Een goede naam komt niet vanzelf. Kwaliteit, betrouwbaarheid en ‘doen wat je zegt’, zijn daarvoor een vereiste. Om de kwaliteit van onze zonnepanelen te waarborgen, leveren en plaatsen we uitsluitend A-merk zonnepanelen.

Vanwege de innovatieve toepassingen, lange levensduur en het hoge rendement werken wij onder andere met de zonnepanelen van Hyundai; Hyundai met M6 Shingled Technology. De REC poly kristallijne panelen; REC met TwinPeak technologie zijn in staat om uit het hele kleurspectrum van instraling een hoog rendement behalen, wat deze zonnepanelen erg geschikt maakt voor het wisselvallige Nederlandse weer. Een optie voor zowel mono kristallijne als poly kristallijne zonnepanelen zijn de hoogwaardige zonnepanelen van Suntech die zelfs bij weinig licht een hoog rendement geven.

Solar Experience Center -

Veelgestelde vragen

Ik wil zonnepanelen plaatsen in Zaltbommel. Zijn er opties tot financiering?

Ja, die zijn er. Sinds 2023 is het voor particulieren niet meer mogelijk om panelen in Zaltbommel te plaatsen met gemeentelijke subsidie. De overheid heeft wél de btw op panelen verlaagd naar 0%. Daarnaast kunt u een ‘Groene lening’ aanvragen die u kunt gebruiken voor de aankoop van zonnepanelen, -collectoren en/of een -boiler. Meer info hierover kunt u aanvragen bij de gemeente Zaltbommel.

Geeft de gemeente Zaltbommel subsidie op zonnepanelen?

Wanneer u als particulier panelen koopt, kunt u geen gebruik meer maken van subsidies. De overheid heeft dit besloten omdat panelen in het begin nog duur waren en minder opleverden. De panelen van deze tijd zijn minder duur en geven meer rendement.

Voor bedrijven die zonnepanelen in Zaltbommel plaatsen zijn er nog wel opties. Deze bestaan uit:

KIA: kleinschaligheids investerings aftrek
EIA: Energie investerings aftrek
SDE: voor grootverbruikers
ISDE: voor kleinverbruikers

De KIA (Kleinschaligheids investerings aftrek) maakt het voor eigenaren van zonnepanelen mogelijk om tot maximaal 28% van de investering af te trekken van de zakelijke winst (stand 2023).

De EIA (Energie investerings aftrek) is een eenmalig belastingvoordeel bij investering in een zonnestroom installatie van 45% van de kosten op de fiscale winst.

De SDE (Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing) is beschikbaar voor zakelijke kleinverbruikers met een aansluiting van minder dan 3 x 80 ampère. De subsidie voor panelen bedraagt € 125,- per KWp. (Stand 2023)

Mag je zonder vergunning zonnepanelen plaatsen in Zaltbommel?

In de meeste gevallen is voor het plaatsen van zonnepanelen in Zaltbommel op particuliere woningen geen vergunning nodig. Voor sommige panden kan het anders zijn: monumentale panden, panden met een beschermd stads- of dorpsgezicht en panelen die aan gevels gemaakt worden. In dat geval kan het nodig zijn dat u een omgevingsvergunning nodig heeft. Voor meer info kunt u terecht op de website van de gemeente Zaltbommel.

Zijn er speciale regels voor zakelijke zonnepanelen in Zaltbommel?

Panelen voor uw bedrijf heeft zeker nut. Als bedrijf straalt u een groen imago uit. De overheid helpt u met diverse regelingen op het gebied van subsidie. Daarnaast verlagen panelen uw energie label. Kantoren van meer dan 100m3 dienen vanaf 1 januari 2023 energie label C te hebben. Ook doet u een investering die duurzaam is: de levensduur van uw panelen is enorm lang. Hierdoor heeft u het geld altijd eerder terug dan dat de panelen meegaan.

Zakelijke zonnepanelen in Zaltbommel mag u alleen als zakelijk zien, wanneer in ieder geval 10% zakelijk wordt gebruikt. Voor een ZZP’er die aan huis werkt of iemand die de stroom verdeelt tussen privé en zakelijk, kan dit een grijs gebied zijn. Daarbij kan het veel vragen oproepen over waar u recht op hebt. Aan welke regels moet u voldoen? Wij helpen u graag bij het antwoord op uw vraag.

De regels voor plaatsing waaraan u moet voldoen is gelijk aan die van particulieren. Dit betekent dat u dient te checken of u een vergunning nodig heeft. Mocht dit het geval zijn, dient u deze aan te vragen.

Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg

Solar Experiance Center Midden-Nederland is expert in het plaatsen van een breed scala aan systemen voor energie die duurzaam is. Niet alleen zonnepanelen, maar ook zonneboilers en infrarood verwarming. Alles voor een huis of pand die vrij van aardgas is.

Wilt u weten wat u met uw huis of bedrijf kunt bereiken met energie die duurzaam is? Kom dan op afspraak naar ons Solar Experience Center in Culemborg. Onze experts geven u eerlijk advies op maat. We denken met u mee en laten u de diverse opties zelf ervaren in onze showroom.

Benieuwd? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in onze showroom.

Wij zijn er voor iedereen in de regio's: Breukelen, Buren, Culemborg, Doorn, Geldermalsen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Nieuwegein, Tiel, Wijk bij Duurstede en Zeist.

Neem direct contact op voor een adviesgesprek
Solar experience center - Bezoek ons Solar Experience Center in Culemborg